קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 35 דק.
מנות16
ציון בריאות0
מגזין

עוגת שוקולד גרמנית טעונה בראוניז תערובת

עוגת שוקולד גרמנית טעונה בראוניז תערובת
בראוניז תערובת עוגת שוקולד גרמנית טעונה עשויה להיות מה שחיפשתם. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 253 קלוריות. והוא יספק כ 16 מנות. לא הרבה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. אם יש לכם תערובת עוגת שוקולד גרמנית, שבבי שוקולד חלב, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -35 דקות. מתכונים דומים: בראוניז שוקולד גרמני, בראוניז שוקולד גרמני, ו בראוניז שוקולד גרמני.

הוראות

1
תנור חום עד 177°. בנדיבות גריז התחתון הצדדים של 9-או 10 אינץ ' מחבת מרובע עם קיצור או ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת ללא שומן1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת ללא שומן
כוס שוקולד צ'יפס חצי מתוק או צימוקיםכוס שוקולד צ'יפס חצי מתוק או צימוקים
ציוד שתשתמש בו
צ'דר דל שומןצ'דר דל שומן
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
בקערה גדולה, מערבבים את העוגה, חמאה מומסת, ביצה, חלב ופקאנים עד בשילוב. מקפלים בשוקולד צ ' יפס וקוקוס. (בלילה יהיה עבה.) קלות באופן שווה הקש הבלילה במחבת.
מרכיבים שתצטרך
עוגת גבינה חדשהעוגת גבינה חדשה
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
יכול ציפוי קוקוס-פקאןיכול ציפוי קוקוס-פקאן
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
אופים 20 עד 25 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב לחלוטין במחבת על מדף קירור, על 2 שעות.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
צ'דר דל שומןצ'דר דל שומן
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
חותכים ל 4 שורות על ידי 4 שורות.