עוגת שוקולד גרמנית קלה עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מתאים ל-18 מנות. מנה אחת מכילה 383 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. אם יש לכם מים, סוכר חום, סוכרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. נסו עוגת שוקולד קלה, עוגת שוקולד גרמנית, ו עוגת שוקולד גרמנית (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים מדף באמצע התנור מחממים עד 35
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מעיל שני 9-x 1 1/2 אינץ מחבתות עוגה עגולות עם ספריי בישול. תחתית קו עם נייר קלף ולרסס את הקלף.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
1
מניחים שוקולד בקערה בינונית, מוסיפים מים רותחים, ומקציפים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מוסיפים יוגורט, שמן, חומץ ווניל לתערובת שוקולד ומקציפים עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1/4 כוס יוגורט תות
דַק-
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
3
מוסיפים חלבונים ביצה; להקציף עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
4
בקערה גדולה, לשלב את 5 מרכיבים יבשים הבאים (באמצעות מלח).
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
יוצקים תערובת שוקולד לתערובת קמח ומקציפים רק עד בשילוב. מחלקים את הבלילה בין המחבתות מוכנות. מחבתות ברז קלות על משטח עבודה פופ כל בועות אוויר.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
6
אופים במשך 30-35 דקות, עד שקיסם עץ מוכנס במרכזים של העוגות יוצא נקי (להשאיר תנור על). מגניב מחבתות על מדפי תיל במשך 15 דקות. הפעל את העוגות מתוך המחבתות, להסיר את הקלף, להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1
מורחים את אגוזי פקאן וקוקוס על תבנית אפייה גדולה וטוסט בתנור, ערבוב פעם אחת, עד השחיתו קלות (10-12 דקות); להפריש.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
16 ופלים מיניאטוריים של וניל
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
למריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
להקציף יחד התאדה חלב קורנפלור בסיר קטן, כבד.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות קוקוס מגורר
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
3
חום מעל חום בינוני גבוה ומבשל, לטאטא כל הזמן, עד עבה קצף (זה יקרה כמעט בבת אחת), על 4 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
4
לטאטא סוכר, חמאה, וניל, ומלח; לבשל במשך 3 1/2 דקות, עד מעובה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
הודו מבושל מגורר (או עוף)
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
5
מעבירים לקערה ומגניבים לטמפרטורת החדר. מערבבים בקוקוס ופקאנים לפני ציפוי.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלס
זילוף בצורת לב
16 ופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מניחים שכבת עוגה 1 על מגש ומפרשים חצי מהזיגוג מעל העוגה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלס
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
7
מוסיפים את שכבת העוגה שנותרה ומתפשטים עם שאר הציפוי מלמעלה. תחתוך ותגיש.