עוגת שוקולד ושזיף
עוגת שוקולד ושזיף היא ללא גלוטן, ללא חלב וצמחוני קינוח. מנה אחת מכילה 263 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. מתאים ל-10 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. אם יש לך ביצים, אבקת קקאו, קמח אורז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו נגיסות עוגת שוקולד לבן שזיפים סוכר, עוגת שזיפים ללא ביצים, איך להכין עוגת שזיפים, ו עוגת שזיף-קמח תירס עם סורבה שזיף (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 180c/350F / סימן גז 4.מקציפים את הממרח עם הסוכר במערבל עד רך וקרימי.
הוסף את אבקת הקקאו.פירה שלוש של שזיפים במעבד מזון ולהוסיף אותם לתערובת.
מוסיף את הביצים, אחד בכל פעם, כל אחד עם כפית של תערובת הקמח.קוצצים את שלושת השזיפים הנותרים לחתיכות קטנות למדי.עם כף עץ, מקפלים את שרידי הקמח, אבקת האפייה, פצפוצי שוקולד והשזיפים לתערובת.משמנים צלחת עוגה 15 ס " מ תחתית רופפת, או בשורה זה אם אין לו תחתית רופפת.כפית בתערובת ואופים במשך 50 דקות או עד שיפוד יוצא נקי.מגניב במשך כמה דקות בפח ואז להפוך על מתלה.כאשר מקורר לטמפרטורת החדר, אתה יכול לפצל את העוגה אופקית ולמלא עם שכבה טובה של ריבת שזיפים.