זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. נסו עוגת שוקולד משובשת, עוגת שוקולד משובשת, ו עוגת שמשים מיני (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור ל 180c / 160c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מברשת ביסודיות 1.5 ליטר bundt פח עם חמאה מומסת.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
3
שמנת החמאה והסוכר יחד עד אור ורך. מערבבים בתמצית השקדים.
מרכיבים שתצטרך
שמן קינמון, אופציונלי
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ופלים מיניאטוריים של וניל
מיץ לימון, אופציונלי
4
מערבבים יחד את אבקת האפייה, הקמח ושקדים טחונים. הכה בביצה אחת בכל פעם, הוספת כפית של תערובת הקמח בין. חזור עד שכל שלוש הביצים נוספו, ואז לקפל את תערובת הקמח הנותרת ומערבבים בחלב.
הוסף כפיות של כל אחד batters לסירוגין את הפח ולגרור את הידית של כפית דרך התערובת כדי ליצור אפקט משובש.
8
אופים במשך כ 40 דקות ולאחר מכן לבדוק את העוגה כדי לראות אם שיפוד מוכנס לתוך החלק העמוק ביותר יוצא נקי. העוגה תיקח 40-50 דקות, בהתאם הפרופורציות של פח bundt שלך.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
9
תן לעוגה להתקרר בתוך הפח במשך 10 דקות לפני היציאה על מתלה קירור. לאחר התקרר, אבק העוגה עם קצת סוכר הדובדבן.
קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי, ופורט הם הבחירה הראשונה שלי לעוגת באנדט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.