מנה אחת מכילה 676 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 30 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. אם יש לך קצפת זנגביל, סוכר חום, מולסה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 9 שעות ו-5 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו עוגת זנגביל עם רוטב טופי חמאה רום, עוגת שוקולד-תאריך עם שוקולד דביק טופי זיגוג, ו עוגת שוקולד-תאריך עם שוקולד דביק טופי זיגוג (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
הכן קצפת ג ' ינג ' ר כפי שהורה בשלב 1 של מתכון (באמצעות מצמרר).
מרכיבים שתצטרך
קצפת
ג ' ינג ' ר
3
פירורי שוקולד מיקרוגל בקערה בטוחה במיקרוגל ב 1 עד 1 1/2 דקות או עד נמס וחלק, ערבוב במרווחים של 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפס
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגל
קערה
4
לנצח סוכר חום וחמאה במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד מעורבב היטב (כ 5 דקות).
מרכיבים שתצטרך
סוכר חום
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
5
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מכים רק עד מעורבב לאחר כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
ביצה
6
מוסיף שוקולד נמס, פועם רק עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד
7
מנפים יחד את הקמח ואת 5 המרכיבים הבאים. בהדרגה להוסיף תערובת שוקולד לסירוגין עם שמנת חמוצה, מתחיל ומסתיים בתערובת קמח. לנצח במהירות נמוכה רק עד מעורבב לאחר כל תוספת. מערבבים יחד מים חמים והבא 2 מרכיבים. (
מרכיבים שתצטרך
שמנת חמוצה
שוקולד
קמח לכל מטרה
מים
8
תערובת יהיה קצף.) בהדרגה מערבבים תערובת מולסה ווניל לתערובת שוקולד רק עד מעורבב. הבלילה כפית לתוך 3 משומן ו floured 8 אינץ מחבתות עוגה עגולות.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד
מולסה
וניל
9
אופים ב 350 במשך 25 עד 30 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב מחבתות על מדפי תיל 10 דקות; להסיר מחבתות כדי מדפי תיל, מגניב לחלוטין (בערך 1 שעה).
ציוד שתשתמש בו
תנור
10
בינתיים, להכין גנאש משיי.
11
מניחים שכבת עוגה 1 על דוכן עוגה או צלחת הגשה.
12
מורחים עם חצי גנאש; מפזרים 1/2 כוס חתיכות טופי. למעלה עם שכבת העוגה השנייה; להפיץ עם ganache הנותרים, ומפזרים 1/2 כוס טופי ביטים. למעלה עם שכבת העוגה שנותרה. כיסוי וצינה 2 עד 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות טופי
מורחים
13
סיום הכנת קצפת ג ' ינג ' ר כפי שהורה בשלב 2 של מתכון.
מרכיבים שתצטרך
קצפת
ג ' ינג ' ר
14
מורחים למעלה וצדדים של עוגה עם קצפת רק לפני ההגשה.