עוגת שוקולד טופו
עוגת שוקולד טופו יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 405 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 30 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 14 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם שקדים טחונים, שמן צמחי, אבקת קקאו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 24%. נסו עוגת שיפון טופו מיני, עוגת שוקולד טופו, ו מוס שוקולד טופו (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). גריז קל מחבת springform 9 אינץ'.
בקערה בינונית, מערבבים יחד את הקמח, שקדים טחונים ו 1 כף של הסוכר החום. ללוש את החמאה כדי ליצור בצק. לחץ על הבצק בחוזקה לתוך החלק התחתון של המחבת מוכן.
באמצעות בלנדר, לשלב את הטופו, הנותרים סוכר, שמן, מיץ תפוזים, ליקר שוקולד, קקאו, תמצית שקדים. להתמזג עד חלק וקרם.
מורחים את הבלילה בשכבה זוגית על הקרום מוכן.
אופים במשך 1 שעה ו 15 דקות בתנור שחומם מראש. אפשר לעוגה להתקרר לטמפרטורת החדר, ואז לקרר בין לילה. עוגה זו חייבת להיות קרה ביסודיות להגדיר כראוי, אחרת זה יהיה נוזלי כמו פודינג.