קושימומחה
מוכן ב10 שעות, 45 דק.
מנות16
ציון בריאות0
מגזין

מרק נייד: מרק תוצרת בית שלי

מרק נייד: מרק תוצרת בית שלי
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. גשו לסופר וקנו עצמות בשרניות, גרגירי פלפל, מלח ים לא מזוקק, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 10 שעות ו-45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו בוליון ירקות תוצרת בית, בוליון ירקות תוצרת בית, ו מתכון בוליון תוצרת בית (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 425 F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מניחים את העצמות בתבנית אפייה גדולה, וצולים אותם במשך 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
3
מניחים את העצמות הקלויות, גרגירי פלפל ועלי דפנה בסיר גדול בעל תחתית כבדה. מכסים במים מסוננים ומביאים לרתיחה מעל חום גבוה בינוני, מפחיתים את החום נמוך בינוני ומבשלים, חשופים, במשך שמונה עד עשר שעות.מסננים את המניה לתוך קערת ערבוב גדולה דרך מסננת בסדר רשת. להכניס למקרר לפחות שמונה עד עשרים וארבע שעות. אתה צריך בערך גלון אחד של מלאי.המניה צריכה ג ' ל במקרר, אבל זה לא הכרחי. השומן יעלה לראש המניה. לקטוף אותו ושומר אותו לשימוש אחר כגון טיגון ירקות או בשר צלייה.
מרכיבים שתצטרך
מים מסונניםמים מסוננים
תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
4
מעבירים את המניה לסיר רדוד, רחב פה, מערבבים במלח ומביאים לרתיחה על חום גבוה. המשך להתבשל עד המניה מצטמצם 1 כוס, על ארבעים וחמש דקות בהתאם לאזור השטח של הסיר שלך. שים לב כי כמות הזמן שנדרש כדי להפחית 1 גלון של מלאי כדי 1 כוס יהיה תלוי בגודל של המחבת שלך. מחבת רחבה מאוד ורדודה תאפשר את המניה כדי להפחית בערך 45 דקות, סיר מניות מסורתי ייקח כמה שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
להקציף ג 'לטין לתוך המניה החמה ויוצקים לתוך מיכל קטן על 4 אינץ 'על ידי 4 אינץ'. להכניס למקרר לפחות שמונה שעות, לחתוך לקוביות על 1 אינץ 'על ידי 1 אינץ'. אתה יכול לייבש עוד יותר את הקוביות על ידי הגדרת אותם בעדינות על בד כותנה או מפית במקרר או במקום קר אחר במטבח שלך במשך שמונה עד עשרים וארבע שעות נוספות.כל קוביית בוליון תייצר כוס אחת של מניות. פשוט לזרוק את קוביית מרק תוצרת בית לתוך כוס אחת מים חמים, מערבבים להתמוסס ולהגיש. קוביות המרק יכולות להיות מאוחסנות במיכל אטום לאוויר בטמפרטורת החדר לפחות שישה חודשים.
מרכיבים שתצטרך
דלעות פאי בינוני כל אחת)דלעות פאי בינוני כל אחת)
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תותחבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם