מרק נייד: מרק תוצרת בית שלי
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. גשו לסופר וקנו עצמות בשרניות, גרגירי פלפל, מלח ים לא מזוקק, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 10 שעות ו-45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו בוליון ירקות תוצרת בית, בוליון ירקות תוצרת בית, ו מתכון בוליון תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את העצמות בתבנית אפייה גדולה, וצולים אותם במשך 45 דקות.
מניחים את העצמות הקלויות, גרגירי פלפל ועלי דפנה בסיר גדול בעל תחתית כבדה. מכסים במים מסוננים ומביאים לרתיחה מעל חום גבוה בינוני, מפחיתים את החום נמוך בינוני ומבשלים, חשופים, במשך שמונה עד עשר שעות.מסננים את המניה לתוך קערת ערבוב גדולה דרך מסננת בסדר רשת. להכניס למקרר לפחות שמונה עד עשרים וארבע שעות. אתה צריך בערך גלון אחד של מלאי.המניה צריכה ג ' ל במקרר, אבל זה לא הכרחי. השומן יעלה לראש המניה. לקטוף אותו ושומר אותו לשימוש אחר כגון טיגון ירקות או בשר צלייה.
מעבירים את המניה לסיר רדוד, רחב פה, מערבבים במלח ומביאים לרתיחה על חום גבוה. המשך להתבשל עד המניה מצטמצם 1 כוס, על ארבעים וחמש דקות בהתאם לאזור השטח של הסיר שלך. שים לב כי כמות הזמן שנדרש כדי להפחית 1 גלון של מלאי כדי 1 כוס יהיה תלוי בגודל של המחבת שלך. מחבת רחבה מאוד ורדודה תאפשר את המניה כדי להפחית בערך 45 דקות, סיר מניות מסורתי ייקח כמה שעות.
להקציף ג 'לטין לתוך המניה החמה ויוצקים לתוך מיכל קטן על 4 אינץ 'על ידי 4 אינץ'. להכניס למקרר לפחות שמונה שעות, לחתוך לקוביות על 1 אינץ 'על ידי 1 אינץ'. אתה יכול לייבש עוד יותר את הקוביות על ידי הגדרת אותם בעדינות על בד כותנה או מפית במקרר או במקום קר אחר במטבח שלך במשך שמונה עד עשרים וארבע שעות נוספות.כל קוביית בוליון תייצר כוס אחת של מניות. פשוט לזרוק את קוביית מרק תוצרת בית לתוך כוס אחת מים חמים, מערבבים להתמוסס ולהגיש. קוביות המרק יכולות להיות מאוחסנות במיכל אטום לאוויר בטמפרטורת החדר לפחות שישה חודשים.