אם יש לך שמנת מתוקה, תלתלי שוקולד, גבינת מסקרפונה מכולה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. וזה די גרוע. נסו עוגת שוקולד לבן טירמיסו עם אגסים מתובלים, עוגת שוקולד תות טירמיסו, ו טירמיסו שוקולד לבן (מתכונים דומים).
הוראות
1
שלב הראשון 6 מרכיבים בסיר גדול. מערבבים מעל חום בינוני גבוה עד הסוכר מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מוסיפים אגסים ומביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני, לכסות, ומבשלים עד אגסים הם רק רך כאשר פירסינג עם סכין, על 35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחד
3
העברת נוזלים עם אגסים לקערה גדולה ומקרר עד קר, על 3 שעות.
באמצעות כף מחוררת, להעביר אגסים לצלחת. מרתיחים את הנוזל הלא חוקי בסיר גדול כבד מעל חום בינוני גבוה עד מעט מעובה מצטמצם נדיב 1 1/2 כוסות, על 15 דקות. מסננים לתוך כוס מדידה 2 כוס; להשליך תבלינים במסננת. מגניב. מכסים ומצוננים אגסים וסירופ אגס עד קר.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס קינמון וייטנאמי
חצאי אגסים בסירופ
3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אוויר
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
20 תותים טריים, ללא קליפה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
1
שלב שוקולד לבן, ברנדי אגסים, ו 1/4 כוס מים בחלק העליון של דוד כפול להגדיר מעל מים רותחים. מערבבים עד חלקה (תערובת תהיה נוזלית מאוד). לגרד זרעים שעועית וניל; להשליך שעועית.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
2 קורטים ציפורן טחון
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
טיפים עגולים לפינה #4
חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
2
העברת תערובת שוקולד לבן לקערה גדולה; בהדרגה להוסיף mascarpone, לטאטא עד התערובת חלקה. תערובת מסקרפונה מגניבה עד שהיא בקושי פושרת.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
מסקרפונהname
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח 1 כוס קרם בקערה בינונית עד הפסגות טופס. מקפלים קצפת לתוך תערובת mascarpone ב 4 תוספות. מכסים ומקררים מוס שוקולד לבן עד סט, על 3 שעות. לעשות קדימה: אגסים ומוס יכול להתבצע 1 יום קדימה. שמור צונן.
חותכים אגסים לאורך במחצית ולהסיר ליבות וגבעולים; חצאים לחתוך לאורכו לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופ
2
סדר ladyfingers, מעוגל הצדדים למטה, בשכבה אחת בתחתית צלחת זוטות 12 כוס (כ 8 אינץ 'בקוטר ו 5 אינץ' עמוק), מכסה את התחתונה לחלוטין (באמצעות כ 15 ladyfingers).
מרכיבים שתצטרך
8 כפיות ליקר RumChata
3
טפטוף 5 כפות סירופ אגס באופן שווה על גבירותעוגיות. באמצעות מרית קיזוז קטן, להפיץ 1/3 של מוס שוקולד לבן מעל ladyfingers, מה שהופך את השכבה עבה מעט סביב הקצוות החיצוניים של המנה כדי לאפשר מוס להיות גלוי יותר (מרכז שכבת מוס יהיה דק). החל בקצוות החיצוניים של המנה, מניחים פרוסות אגס בשכבה אחת עם קצוות מעוקלים נגד הצדדים של המנה על גבי מוס, מכסים לחלוטין. חזור על שכבות של ladyfingers, סירופ, מוס, אגסים 2 פעמים נוספות. מכסים עם השכבה הרביעית של ladyfingers (כמה ladyfingers ופרוסות אגס ניתן להשאיר).
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
8 כפיות ליקר RumChata
3 תותים קפואים ללא סוכר
חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסט
4
טפטוף ladyfingers באופן שווה עם 5 כפות סירופ. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. מכסים ומקררים קצת וסירופ אגס שנותר בנפרד.
מרכיבים שתצטרך
8 כפיות ליקר RumChata
3 תותים קפואים ללא סוכר
חצאי אגסים בסירופ
5
באמצעות מיקסר חשמלי, להכות 2 כוסות שמנת בקערה גדולה עד פסגות רכות טופס.
מוסיפים 1/4 סירופ אגס כוס ומכים עד פסגות נוקשות טופס. עבודה בקבוצות, להעביר קרם תיק מאפה גדול מצויד קצה כוכב גדול. שושנות צינור בכל רחבי החלק העליון של זוטות, mounding מעט במרכז.
מרכיבים שתצטרך
ופלים מיניאטוריים של וניל
3 תותים קפואים ללא סוכר
חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
7
מפזרים עם ג ' ינג ' ר גבישי.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופ
8
מקשטים עם תלתלי שוקולד. לעשות קדימה: ניתן לעשות 6 שעות קדימה. שמור בקירור.
מרכיבים שתצטרך
תלתלי שוקולד
9
לנפות אבקת סוכר מעל קצת רקלפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוב
10
* מסקרפונה היא גבינת שמנת איטלקית; נמכרת בסופרמרקטים רבים ובשווקים האיטלקיים.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
מסקרפונהname
11
** זמין באזור המאפייה או הלחם של כמה סופרמרקטים ובחנויות מזון מיוחדות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות בירה
1
כדי להפוך תלתלי שוקולד, מניחים אחד 3 1/2-אונקיה בר של שוקולד לבן באיכות גבוהה (כגון Lindt או פרוג ' ינה) על צלחת ומיקרוגל במרווחים גבוהים של 5 שניות רק עד מעט מתרכך, אבל לא חם או מתחיל להמיס. באמצעות מקלף ירקות החל בקצה אחד ארוך של בר השוקולד, לגלח שוקולד לבן תלתלים. אם השוקולד המגולח נשבר לרסיסים קטנים, זה לא רך מספיק, כך מקום במיקרוגל שוב במשך כמה שניות. אם השוקולד הופך רך מדי, לתת לו לעמוד בטמפרטורת החדר או להירגע לזמן קצר עד שזה חברות עד קצת.
מרכיבים שתצטרך
תלתלי שוקולד
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
חטיף שוקולד
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
ציוד שתשתמש בו
קולף
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי