עוגת שוקולד לחה
עוגת שוקולד לחה עשויה להיות רק הקינוח שאתם מחפשים. מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 438 קלוריות. והוא מספק כ 8 מנות . גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, קמח, ביצים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. . עם כפית ציון של 27% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. מתכונים דומים: עוגת שוקולד לחה, עוגת שוקולד לחה, ו עוגת שוקולד לחה.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז וקמח 9x13 או שני 9 מחבתות עגולות אינץ'. לנפות יחד את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח. תניח בצד. בקערה קטנה, לשלב קפה חם עם 1 כוס קקאו ולתת מגניב לפושר.
בקערה גדולה, שמנת יחד 1/2 כוס חמאה וסוכר 1 כוס עד אור ורך.
מוסיפים את הביצים אחד בכל פעם, מכים היטב עם כל תוספת, ואז מוסיפים את 1 כפית וניל.
מוסיפים את תערובת הקמח לסירוגין עם תערובת הקפה והקקאו; מכים היטב.
יוצקים הבלילה לתוך עוגת 9x13 אינץ 'או שני מחבתות עגולות 9 אינץ'.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 45 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס לתוך העוגה יוצא נקי. אפשר להתקרר.
כדי להפוך את הציפוי: בקערה בינונית, לשלב ממתקים סוכר, 1 כוס קקאו, 1/2 כוס חמאה ו 1 1/4 כפיות וניל.
מוסיפים חלב חם כפית בכל פעם כדי להפוך את עקביות חלקה, להפיץ.