עוגת שוקולד מותכת
זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. עם כפית ציון של 33% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: עוגת שוקולד מותכת, עוגת שוקולד מותכת, ו עוגת שוקולד מותכת.
הוראות
מברשת ארבעה 6 גרם ramekins עם חמאה מומסת. בקערה קטנה, לטאטא את אבקת הקקאו עם 1 כף הקמח; אבק את ramekins עם תערובת הקקאו, הקשה על עודף.
להעביר את ramekins לסדין אפייה חסון.
בסיר בינוני, להמיס 1 מקל חמאה עם השוקולד על חום נמוך מאוד, ערבוב מדי פעם.
בקערה, באמצעות מערבל חשמלי, להכות את הסוכר מגורען עם ביצים ומלח במהירות בינונית גבוהה עד צהוב עבה חיוור, 3 דקות. באמצעות מרית גומי, לקפל את השוקולד נמס עד לא פסים להישאר. מקפלים את 1/4 כוס קמח.
כפית הבלילה לתוך ramekins מוכן.
אופים במרכז התנור במשך 16 דקות, עד צמרות סדוקות אבל המרכזים עדיין מעט jiggly.
להעביר את ramekins למדף ולתת מגניב במשך 5 עד 8 דקות.
הפעל את קצה סכין קטן סביב כל עוגה כדי לשחרר. הפוך צלחת קטנה על כל עוגה, באמצעות מחזיקי סיר, הפוך שוב. בזהירות להרים את ramekins. אבק את העוגות חמות עם סוכר ממתקים ומגישים מיד.