עוגת שוקולד מריר-קרמל עם ערמונים מאובקים זהב
עוגת שוקולד-קרמל כהה עם ערמונים מאובקים זהב עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 462 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 30 גרם שומן. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם תמצית vanillan, שוקולד למחצה, קמח עוגה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו פופקורן מצופה זהב שוקולד לבן, פסיפלורה קרמל מטבעות זהב, שוקולד מצופה קרמל שעועית קסם שקדים, וקינמון קרמל מקדמיה שוקולד ברים, ו פצפוצי שוקולד מריר מאובקים בקקאו (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים שוקולד חלב ושוקולד מריר בקערה בינונית. מערבבים סוכר, 2 כפות מים, ומקל קינמון בסיר בינוני כבד על חום בינוני-נמוך עד שהסוכר מתמוסס. להגדיל את החום ומרתיחים מבלי לערבב עד סירופ הופך ענבר עמוק, מדי פעם צחצוח למטה הצדדים של מחבת עם מברשת מאפה רטוב מחבת מסתחררת, על 6 דקות (הזמן ישתנה בהתאם לגודל של מחבת).
הוסף שמנת ומלח (תערובת יהיה בועות במרץ). להביא קרמל לרתיחה, לטאטא עד חתיכות חלקה וקרמל להתמוסס, על 1 דקה. זרוק מקל קינמון.
יוצקים קרמל חם על שוקולד; מערבבים עד שוקולד נמס תערובת חלקה.
בואו לעמוד עד מגניב לחלוטין, ערבוב מדי פעם, על 1 שעה.
באמצעות מיקסר חשמלי, להכות חמאה בקערה גדולה עד רכות. מקציפים בתערובת שוקולד ב 4 תוספות. לכסות ולקרר גנאש בין לילה.
מחממים תנור ל 177°. חמאה וקמח 9x9x2 אינץ ' תבנית אפיית מתכת. שורה תחתונה של מחבת עם נייר קלף. מנפים קמח, אבקת אפייה ומלח לקערה בינונית. באמצעות מיקסר חשמלי, להכות חמאה בקערה גדולה עד רכות. לנצח 1 כוס סוכר חום, ואז חלמונים ביצה תמצית וניל. מקציפים בפרשת ערמונים, ואז בחלב. לנפות מרכיבים יבשים מעל ומערבבים בעדינות יחד. באמצעות מקצף יבש נקי, להכות חלבונים ביצה בקערה גדולה אחרת עד פסגות רכות טופס.
מוסיפים 1/4 כוס סוכר חום ומכים עד נוקשה אבל לא יבש. מקפלים חלבוני ביצה לתוך הבלילה 3 תוספות.
אופים עוגה עד הזהב ו tester מוכנס למרכז יוצא נקי, על 48 דקות.
חותכים מסביב עוגה כדי לשחרר. עוגה מגניבה לגמרי במחבת על מתלה.
מערבבים ברנדי וסוכר חום בקערה קטנה עד שהסוכר מתמוסס.
להפוך את העוגה על משטח עבודה. לקלף קלף. באמצעות סכין משונן ארוך, לחתוך עוגה אופקית לתוך 3 שכבות שוות.
מניחים 1 שכבת עוגה, בצד לחתוך למעלה, על 8x8 אינץ ' מרובע קרטון.
מברשת שכבת עוגה עם חצי סירופ ברנדי.
מפזרים חצי ערמונים קצוצים. למעלה עם שכבת העוגה השנייה, בצד לחתוך למעלה. חזור עם סירופ ברנדי הנותרים, 1 כוס גנאש, וערמונים קצוצים שנותרו. למעלה עם שכבת העוגה שנותרה, בצד לחתוך למעלה.
מורחים ganache הנותרים מעל וצדדים של עוגה.
מניחים מדף עוגה על גיליון נייר; מניחים עוגה התאספו על מתלה. להירגע בעת הכנת זיגוג.
להביא שמנת, סוכר, ו 1/4 כוס מים לרתיחה בסיר בינוני כבד, ערבוב עד הסוכר מתמוסס.
מוסיפים שוקולד וקציף עד מומס זיגוג הוא חלק.
בואו מגניב עד עבה אבל עדיין pourable, על 4 שעות.
יוצקים זיגוג על העוגה, מתפשט באופן שווה על הצדדים. צמרמורת עד זיגוג קובע.
מברשת 12 ערמונים שלמים עם אבק זהב. סדר ערמונים על גבי עוגה. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. מכסים בכיפת עוגה ומקררים.
בואו עוגה לעמוד לפחות 4 שעות ועד 8 שעות בטמפרטורת החדר.)
מגישים עוגה בטמפרטורת החדר.
* התפשטות ערמון ממותק בטעם וניל. הוא זמין בחנויות מזון מיוחדות amd בחלק סופרמרקטים מצויד היטב במהלך החגים. אתה יכול גם להזמין אותו מ שמחת חיים (800-648-8854; frenchselections.com).
** ערמונים שלמים נמכרים בצנצנות ובכיסים ארוזים בואקום. כמו ממרח הערמון המתוק, הם זמינים בחנויות מזון מיוחדות ובמרכולים מסוימים במהלך החגים.
*** אבק זהב אכיל זמין בחנויות אספקת אפייה רבות. אתה יכול להזמין אותו מ L ' Epicerie (866-350-7575; lepicerie.com).