עוגת שוקולד ניירובי דורשת בערך 1 שעה מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון נטול לקטוז וצמחוני יש 503 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 23 גרם של שומן למנה. אם יש לך תמצית vanillan, סודה לשתייה, אבקת קקאו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. מתכונים דומים: וידוי # 64: אני מקופח עוגה ... עוגת שוקולד עם ציפוי גבינת שמנת וזיגוג שוקולד Satiny, עוגת יום הולדת שוקולד: עוגת מזון השטן עם ציפוי שוקולד חמאה עשיר, ו קל ילדים עוגת יום הולדת: עוגת שוקולד עם ציפוי קרם חמאה שוקולד.
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן וקמח שני מחבתות עוגה 9 אינץ ' או בשורה אותם בנייר קלף.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
תנור
2
מערבבים את הקמח, סודה לשתיה, אבקת אפייה, סוכר, מלח, אבקת קקאו, 3/4 כוס מים, ושמן צמחי בקערת ערבוב. הכה עם מערבל חשמלי במהירות בינונית במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייה
שמן צמחי
אבקת קקאו
קמח לכל מטרה
סוכר
מים
מלח
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
קערת ערבוב
3
מוסיפים את הביצים, תמצית וניל, ו 1/2 כוס מים ופעימות עוד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תמצית וניל
מים
ביצה
4
יוצקים את הבלילה לתוך מחבתות עוגה מוכנות.
5
אופים בתנור שחומם מראש עד פני השטח של העוגה מעיינות בחזרה כאשר נלחץ קלות וקיסם שיניים מוכנס לתוך המרכז יוצא נקי, כ 30 דקות. מגניב המחבתות במשך 10 דקות לפני הסרת להתקרר לחלוטין על מתלה תיל.