עוגת שוקולד פאדג'עם ציפוי קרם חמאה וניל וזיגוג גנאש שוקולד
זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 1 דקות. מתכונים דומים: עוגת מהמורות (עוגת שוקולד עם קרם חמאה וניל שוקולד פאדג'), עוגת שוקולד עם ציפוי וניל-קרם חמאה, ו עוגת שוקולד עם ציפוי קרם חמאה וניל.
הוראות
כדי להפוך את העוגה: מחממים התנור ל 350 מעלות F. שמן 3 (10 אינץ') מחבתות עוגה בשורה התחתונה עם נייר קלף. לחלופין, שמן את המחבתות ולאחר מכן קמח אותם.
בקערה של מערבל חשמלי, לשלב את הסוכר החום ושמן. הפעל את המיקסר למהירות נמוכה ומערבבים את הביצים.
תן סוכר, שמן, וביצים לערבב תוך סינון יחד את הקמח, אבקת אפייה, סודה, ומלח בקערה נפרדת. שים את התערובת בצד.
בקערה קטנה אחרת, מערבבים את הוניל לחלב ומניחים את זה בצד גם כן. מביאים את המים לרתיחה ושופכים על הקקאו וקציפים אותו עד שהוא חלק. לתערובת הביצים מוסיפים לסירוגין את תערובת הקמח ואת תערובת החלב מתחילתה ומסתיימת בקמח. עם המיקסר כבוי, לגרד את הצדדים של הקערה לאחר כל תוספת. עם התערובת במהירות נמוכה להוסיף את הקקאו. לגרד את הצדדים של הקערה ושופכים את התערובת לתוך מחבתות עוגה מוכן.
אופים את העוגה במשך כ 15 דקות או עד בודק יוצא נקי. כאשר שכבות העוגה התקררו, להסיר מחבתות לקרר עד קר.
כדי להפוך את הציפוי: בקערת ערבוב חשמלית למקם את החמאה הרכה ולהכות אותו במהירות נמוכה תוך הוספת אבקת סוכר. כאשר כל הסוכר מעורבב, לכבות את המיקסר לגרד את הצדדים של הקערה.
הוסף את וניל ומלח ולתת את המיקסר לנצח במשך 5 עד 7 דקות במהירות בינונית. ממלאים ומקררים את העוגה ומקררים אותה במשך 10 עד 20 דקות כדי להגדיר את הציפוי.
כדי להפוך את הגנאש: בקערה חסינת חום, מניחים את שבבי השוקולד ואת סירופ התירס. להביא את השמנת הכבדה לרתיחה מלאה.
יוצקים את השמנת על השוקולד ומקציפים אותו עד חלקה ואז לשים אותו בצד.
יוצקים גנאש מעל החלק העליון של העוגה, עם מרית עוגה, להחליק את החלק העליון של העוגה ולאפשר גנאש לשפוך על הצדדים. מקררים למשך 20 דקות או יותר.
מגישים את העוגה קרה או לאפשר לו לבוא לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.