קושימומחה
מוכן ב1 ש, 1 דק.
מנות6
ציון בריאות15
מגזין

עוגת שוקולד פאדג'עם ציפוי קרם חמאה וניל וזיגוג גנאש שוקולד

עוגת שוקולד פאדג'עם ציפוי קרם חמאה וניל וזיגוג גנאש שוקולד
זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 1 דקות. מתכונים דומים: עוגת מהמורות (עוגת שוקולד עם קרם חמאה וניל שוקולד פאדג'), עוגת שוקולד עם ציפוי וניל-קרם חמאה, ו עוגת שוקולד עם ציפוי קרם חמאה וניל.

הוראות

1
כדי להפוך את העוגה: מחממים התנור ל 350 מעלות F. שמן 3 (10 אינץ') מחבתות עוגה בשורה התחתונה עם נייר קלף. לחלופין, שמן את המחבתות ולאחר מכן קמח אותם.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
בקערה של מערבל חשמלי, לשלב את הסוכר החום ושמן. הפעל את המיקסר למהירות נמוכה ומערבבים את הביצים.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
תן סוכר, שמן, וביצים לערבב תוך סינון יחד את הקמח, אבקת אפייה, סודה, ומלח בקערה נפרדת. שים את התערובת בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
פחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקיםפחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקים
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
בקערה קטנה אחרת, מערבבים את הוניל לחלב ומניחים את זה בצד גם כן. מביאים את המים לרתיחה ושופכים על הקקאו וקציפים אותו עד שהוא חלק. לתערובת הביצים מוסיפים לסירוגין את תערובת הקמח ואת תערובת החלב מתחילתה ומסתיימת בקמח. עם המיקסר כבוי, לגרד את הצדדים של הקערה לאחר כל תוספת. עם התערובת במהירות נמוכה להוסיף את הקקאו. לגרד את הצדדים של הקערה ושופכים את התערובת לתוך מחבתות עוגה מוכן.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
אופים את העוגה במשך כ 15 דקות או עד בודק יוצא נקי. כאשר שכבות העוגה התקררו, להסיר מחבתות לקרר עד קר.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
כדי להפוך את הציפוי: בקערת ערבוב חשמלית למקם את החמאה הרכה ולהכות אותו במהירות נמוכה תוך הוספת אבקת סוכר. כאשר כל הסוכר מעורבב, לכבות את המיקסר לגרד את הצדדים של הקערה.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
7
הוסף את וניל ומלח ולתת את המיקסר לנצח במשך 5 עד 7 דקות במהירות בינונית. ממלאים ומקררים את העוגה ומקררים אותה במשך 10 עד 20 דקות כדי להגדיר את הציפוי.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
8
כדי להפוך את הגנאש: בקערה חסינת חום, מניחים את שבבי השוקולד ואת סירופ התירס. להביא את השמנת הכבדה לרתיחה מלאה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
9
יוצקים את השמנת על השוקולד ומקציפים אותו עד חלקה ואז לשים אותו בצד.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
10
יוצקים גנאש מעל החלק העליון של העוגה, עם מרית עוגה, להחליק את החלק העליון של העוגה ולאפשר גנאש לשפוך על הצדדים. מקררים למשך 20 דקות או יותר.
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
11
מגישים את העוגה קרה או לאפשר לו לבוא לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.