קושימומחה
מוכן ב1 ש, 1 דק.
מנות6
ציון בריאות15
מגזין

עוגת שוקולד פאדג'עם ציפוי קרם חמאה וניל וזיגוג גנאש שוקולד

עוגת שוקולד פאדג'עם ציפוי קרם חמאה וניל וזיגוג גנאש שוקולד
זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 1 דקות. מתכונים דומים: עוגת מהמורות (עוגת שוקולד עם קרם חמאה וניל שוקולד פאדג'), עוגת שוקולד עם ציפוי וניל-קרם חמאה, ו עוגת שוקולד עם ציפוי קרם חמאה וניל.

הוראות

1
כדי להפוך את העוגה: מחממים התנור ל 350 מעלות F. שמן 3 (10 אינץ') מחבתות עוגה בשורה התחתונה עם נייר קלף. לחלופין, שמן את המחבתות ולאחר מכן קמח אותם.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
בקערה של מערבל חשמלי, לשלב את הסוכר החום ושמן. הפעל את המיקסר למהירות נמוכה ומערבבים את הביצים.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
תן סוכר, שמן, וביצים לערבב תוך סינון יחד את הקמח, אבקת אפייה, סודה, ומלח בקערה נפרדת. שים את התערובת בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
בקערה קטנה אחרת, מערבבים את הוניל לחלב ומניחים את זה בצד גם כן. מביאים את המים לרתיחה ושופכים על הקקאו וקציפים אותו עד שהוא חלק. לתערובת הביצים מוסיפים לסירוגין את תערובת הקמח ואת תערובת החלב מתחילתה ומסתיימת בקמח. עם המיקסר כבוי, לגרד את הצדדים של הקערה לאחר כל תוספת. עם התערובת במהירות נמוכה להוסיף את הקקאו. לגרד את הצדדים של הקערה ושופכים את התערובת לתוך מחבתות עוגה מוכן.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכךבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
נייר אורזנייר אורז
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
אופים את העוגה במשך כ 15 דקות או עד בודק יוצא נקי. כאשר שכבות העוגה התקררו, להסיר מחבתות לקרר עד קר.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
כדי להפוך את הציפוי: בקערת ערבוב חשמלית למקם את החמאה הרכה ולהכות אותו במהירות נמוכה תוך הוספת אבקת סוכר. כאשר כל הסוכר מעורבב, לכבות את המיקסר לגרד את הצדדים של הקערה.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
7
הוסף את וניל ומלח ולתת את המיקסר לנצח במשך 5 עד 7 דקות במהירות בינונית. ממלאים ומקררים את העוגה ומקררים אותה במשך 10 עד 20 דקות כדי להגדיר את הציפוי.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכךבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
8
כדי להפוך את הגנאש: בקערה חסינת חום, מניחים את שבבי השוקולד ואת סירופ התירס. להביא את השמנת הכבדה לרתיחה מלאה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
יוצקים את השמנת על השוקולד ומקציפים אותו עד חלקה ואז לשים אותו בצד.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
10
יוצקים גנאש מעל החלק העליון של העוגה, עם מרית עוגה, להחליק את החלק העליון של העוגה ולאפשר גנאש לשפוך על הצדדים. מקררים למשך 20 דקות או יותר.
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
11
מגישים את העוגה קרה או לאפשר לו לבוא לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.

מרכיבים

2חתיכות טופי הית' בר1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה2חתיכות טופי הית' בראפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה7101 לב מפאלדי טרי אם אפשרסוכר חום ארוזסוכר חום ארוז1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרפלפל צ'יפוטלה, קצוץ גספלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס2661 לב מפאלדי טרי אם אפשרנייר אורזנייר אורז13 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'סירופ תירס קלסירופ תירס קל3קרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)6311 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמחקמח1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרבננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'7101 לב מפאלדי טרי אם אפשראבקת סוכר מנופהאבקת סוכר מנופה1צביטהלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום2חתיכות טופי הית' ברלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום2961 לב מפאלדי טרי אם אפשרשבבי שוקולד חצי מתוקיםשבבי שוקולד חצי מתוקים680דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.חמאה מתוקה, רכהחמאה מתוקה, רכה12 כפיות אבקת שום(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרטיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4