עוגת שוקולד פקאן עם בורבון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת שוקולד פקאן עם ויסקי. והוא מספק כ 8 מנות . מנה אחת מכילה 661 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 39 גרם שומן. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם חמאה, מלח, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הדרומית הזו. נסו עוגת גבינה עם שוקולד פקאן, עוגות פאי פקאן בורבון שוקולד עם ציפוי פקאן חמאה, ו עוגת פקאן בורבון שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
במעבד מזון, דופק את הקמח עם הסוכר והמלח.
מוסיפים את החמאה ואת הדופק עד לתערובת דומה ארוחה גסה.
מעבירים לקערה ומערבבים במי הקרח. ללוש את הבצק 2 או 3 פעמים על משטח מקומח קלות לטפוח לתוך דיסק. לעטוף בניילון להכניס למקרר לפחות 30 דקות.
על משטח מקומח קל, לגלגל את הבצק לסיבוב 12 אינץ'. להתאים את הבצק לצלחת עוגת זכוכית 9 אינץ'. לקצץ את הבליטה כדי 1/2 אינץ', לקפל את הקצה מתחת עצמו crimp דקורטיבי. להכניס למקרר עד המשרד.
על תבנית אפייה מעוטרת, טוסט הפקאן במשך כ 8 דקות, או עד ריחני; קוצצים גס. בקערה גדולה, לטאטא את הביצים עם סוכר חום, סירופ תירס, וניל, חמאה מומסת, בורבון ומלח עד מעורבב. מערבבים בפקאנים ושוקולד צ ' יפס עד מופץ באופן שווה.
יוצקים את המילוי לתוך קליפת העוגה.
אופים על המדף התחתון של התנור במשך כ 55 דקות, או עד שמרכז העוגה מוגדר. אוהל הקרום עם לסכל באמצע זמן האפייה אם הקצה הוא בראונינג מהר מדי.
להעביר את העוגה למתלה ולתת מגניב לפחות 1 שעה לפני ההגשה.