עוגת שוקולד פשוטה וטעימה היא צמחוני ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה 379 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך סוכר, חמאה, אבקת קקאו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד הכי טוב כמו קינוח, והוא נעשה בערך 45 דקות. . מתכונים דומים: גלידת שוקולד דובדבן לצוף מ Maga פשוט וטעים, עוגת שוקולד צפופה וטעימה, ו עוגת שוקולד משולשת טעימה.
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן וקמח במחבת 8 אינץ'. מנפים יחד קמח, קקאו, סודה לשתייה ומלח. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטורים
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
לוראן מטבח מקצועי®
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
בקערה בינונית, חמאת שמנת וסוכר עד אור ורך.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
מוסיפים ביצה ווניל ומכים היטב.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
(קיבלר)
4
מוסיפים תערובת קמח, לסירוגין עם קפה. לנצח עד שרק incorporated.
מרכיבים שתצטרך
תוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®
5
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 35 עד 45 דקות, או עד קיסם מוכנס לתוך העוגה יוצא נקי.