עוגת שוקולד-קרמל-אגוז
עוגת שוקולד-קרמל-אגוז דורשת סביב 2 שעות ו-57 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 16 . יש קינוח זה 170 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן למנה. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 1 מעריצים. אם יש לך חמאה, שוקולד פודינג מיידיות ועוגה תערובת מילוי, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 12% המנה הזאת לא משהו. מתכונים דומים: פסיפלורה קרמל מטבעות זהב, שוקולד מצופה קרמל שעועית קסם שקדים, וקינמון קרמל מקדמיה שוקולד ברים, עוגת שוקולד עם חלב-שוקולד קראנץ ' ורוטב קרמל, ו עוגת שוקולד עם קרמל מלוח וקרם חמאה שוקולד לבן.
הוראות
תנור חום עד 177° (325°F עבור צינור מחורץ, מחבת כהה או לא מקל). שמן וקמח 12 כוס מחבת עוגת צינור מחורץ או 10 אינץ ' מלאך מזון (צינור) מחבת עוגה, או לרסס עם תרסיס אפייה עם קמח.
בקערה גדולה, לנצח תערובת עוגה, תערובת פודינג יבש, מים, חמאה וביצים עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה 30 שניות, ולאחר מכן במהירות בינונית 2 דקות, קערת גירוד מדי פעם. מערבבים בשוקולד צ ' יפס.
אופים 46 עד 54 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב 15 דקות במחבת.
הסר מהמחבת לצלחת. מגניב 10 דקות. זין העליון של עוגה חמה כמה פעמים עם מזלג; ציפוי קרמל להפיץ מעל העוגה.
מפזרים אגוזים. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה. החנות מכוסה.