עוגת שוקולד קרמל אגוז
אם יש לכם קמח, שוקולד צ'יפס, ביצה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין את זה. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מצטיין spoonacular ציון של 29%. מתכונים דומים: פסיפלורה קרמל מטבעות זהב, שוקולד מצופה קרמל שעועית קסם שקדים, וקינמון קרמל מקדמיה שוקולד ברים, עוגת פודינג שוקולד, ו עוגת שוקולד צ'יפס.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
כדי להפוך את הקרום: בקערה ערבוב בינוני לשלב פירורי קרקר גרהם, סוכר, חמאה מומסת.
מערבבים הכל יחד ולחץ תערובת בחוזקה לתוך מחבת פאי 9 אינץ'.
שכבה: בקערת ערבוב בינונית לשלב קמח, אבקת אפייה, ומלח.
מערבבים היטב. בדוד כפול להמיס שוקולד semisweet ושוקולד לא ממותק יחד עם חמאה 1/2 כוס או מרגרינה, ערבוב עד חלקה. מגניב במקצת.
בינתיים לנצח סוכר, ביצה שלמה, ביצה לבן בקערה בינונית עד מעט מעובה. לתערובת זו מוסיפים וניל ושוקולד מקורר.
מערבבים עד מעורבב היטב. מערבבים בתערובת המרכיב היבש ומערבבים עד רק בשילוב.
יוצקים תערובת לתוך הקרום ואופים בתנור שחומם מראש במשך כ 17 דקות, או עד רק להגדיר. מגניב על מדף במשך 10 דקות.
מניחים פרוסות ממתק על שכבה זו.
שכבה: בקערת ערבוב בינונית לנצח גבינת שמנת וסוכר עד מעורבב.
מוסיפים ביצה ותמצית וניל ומכים עד חלקה.
מורחים תערובת על ממתקים ואופים במשך 15 דקות, או עד שנקבע. מגניב על המדף.
מקשטים: בסיר קטן מערבבים שוקולד חלב וקצפת על אש נמוכה עד חלקה.
טפטוף מעל עוגה. מקררים ומגישים קרים.