קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת שזיפים ופולנטה

עוגת שזיפים ופולנטה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל שזיף ועוגת פולנטה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 539 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 30 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. אם יש לך ביצים, שזיפים, סוכר חום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו עוגת שזיפים פולנטה, עוגת שזיפים ללא ביצים, איך להכין עוגת שזיפים, ו עוגת שזיף-קמח תירס עם סורבה שזיף (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 350 °F. גריז וקלילה קמח מחבת עוגה עגולה 8 x 2 אינץ 'או מחבת 8 אינץ' קפיץ, הקשה על כל קמח עודף. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובהנשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
בקערה קטנה, לזרוק את קמח התירס, קמח לכל מטרה, אבקת אפייה, ומלח. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים
בזיליקום טרי פרוס דק לא חובהבזיליקום טרי פרוס דק לא חובה
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
בקערה גדולה, להכות את החמאה וסוכר מגורען יחד עם מיקסר חשמלי, עד צהוב חיוור שמנת, על 5 דקות. לגרד את הצדדים של הקערה עם מרית גומי ולהוסיף את החלמונים, אחד בכל פעם, מכות לאחר כל תוספת. לגרד את הצדדים של הקערה ולהוסיף את כל הביצים, אחד בכל פעם, מכות לאחר כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
(קיבלר)(קיבלר)
זנים של פטריותזנים של פטריות
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
מערבבים את גרידת לימון וניל.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
5
מוסיף את החומרים יבשים להתמזג עד רק בשילוב.
6
מורחים את הבלילה במחבת מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מניחים את חצאי השזיף, צד העור למטה, במרווחים אפילו על גבי הבלילה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעיםעוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעים
8
מפזרים את הסוכר החום על גבי הפרי והבלילה.
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
9
אופים עד העוגה הוא חום זהוב על גבי וקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי, כ 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
Reprinted with permission from The Tucci Cookbook by Stanley Tucci with Joan and Stan Tucci, and Gianni Scappin and Mimi Shanley Taft, © 2012 Gallery Books