עוגת שזיפים ופולנטה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל שזיף ועוגת פולנטה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 539 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 30 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. אם יש לך ביצים, שזיפים, סוכר חום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו עוגת שזיפים פולנטה, עוגת שזיפים ללא ביצים, איך להכין עוגת שזיפים, ו עוגת שזיף-קמח תירס עם סורבה שזיף (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 350 °F. גריז וקלילה קמח מחבת עוגה עגולה 8 x 2 אינץ 'או מחבת 8 אינץ' קפיץ, הקשה על כל קמח עודף. תניח בצד.
בקערה קטנה, לזרוק את קמח התירס, קמח לכל מטרה, אבקת אפייה, ומלח. תניח בצד.
בקערה גדולה, להכות את החמאה וסוכר מגורען יחד עם מיקסר חשמלי, עד צהוב חיוור שמנת, על 5 דקות. לגרד את הצדדים של הקערה עם מרית גומי ולהוסיף את החלמונים, אחד בכל פעם, מכות לאחר כל תוספת. לגרד את הצדדים של הקערה ולהוסיף את כל הביצים, אחד בכל פעם, מכות לאחר כל תוספת.
מערבבים את גרידת לימון וניל.
מוסיף את החומרים יבשים להתמזג עד רק בשילוב.
מורחים את הבלילה במחבת מוכנה.
מניחים את חצאי השזיף, צד העור למטה, במרווחים אפילו על גבי הבלילה.
מפזרים את הסוכר החום על גבי הפרי והבלילה.
אופים עד העוגה הוא חום זהוב על גבי וקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי, כ 45 דקות.
Reprinted with permission from The Tucci Cookbook by Stanley Tucci with Joan and Stan Tucci, and Gianni Scappin and Mimi Shanley Taft, © 2012 Gallery Books