עוגת שיבולת שועל
עוגת שיבולת שועל היא צמחוני ומספק כ 15 מנות. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 456 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד הכי טוב כמו קינוח, והוא נעשה בערך 45 דקות. אם יש לכם תמצית vanillan, סוכר חום היטב, פקאן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים spoonacular ציון של 20%. מתכונים דומים: עוגת שיבולת שועל, עוגת שיבולת השועל הטובה ביותר שלי, ו עוגת שיבולת שועל.
הוראות
מערבבים יחד 1 1/2 כוסות מים רותחים ושיבולת שועל; בואו לעמוד 20 דקות.
מקציפים 1/2 כוס חמאה, 1 כוס סוכר, ו 1 כוס סוכר חום בקערה גדולה במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד שמנת; להוסיף קינמון הבא 3 מרכיבים, להכות היטב.
מערבבים בקמח, סודה לשתייה, ומלח רק עד לחלח; הכה בשיבולת שועל.
יוצקים הבלילה לתוך מחבת משומן קל 13 - x 9 אינץ'.
אופים ב 350 במשך 30 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי.
מערבבים 1 1/2 כוסות סוכר חום, קוקוס, ושאר החומרים בקערה; להפיץ על עוגה חמה.
מטגנים 8 אינץ ' מהחום 2 עד 3 דקות או עד הזהב.