עוגת שיבולת שועל II
עוגת שיבולת שועל II היא צמחוני ומספק כ 15 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 224 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. זה עובד הכי טוב כמו קינוח, והוא נעשה בערך 45 דקות. 21 אדם התרשמו מתכון זה. . גשו לסופר וקנו סוכר, תבשלי שיבולת שועל, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. וזה די גרוע. מתכונים דומים: עוגת שיבולת השועל הטובה ביותר שלי, עוגת שיבולת שועל, ו עוגת שיבולת שועל.
הוראות
יוצקים את המים הרותחים על שיבולת השועל המהירה ולתת לעמוד במשך 20 דקות.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז קל אחד 13x15 אינץ תבנית אפייה .
קרם קיצור עם הסוכר עד אור. הכה בביצים. ואז מוסיפים את שיבולת השועל והוניל, מערבבים היטב.
מערבבים את סודה לשתיה, מלח, קינמון וקמח.
מוסיפים את הצימוקים לתערובת הקמח ואת המעיל היטב.
מוסיפים את תערובת הצימוקים והקמח לתערובת שיבולת השועל ומערבבים לשלב.
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה.
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 25 דקות או עד בודק מוכנס ליד המרכז יוצא נקי. אבק עם סוכר של ממתקים או לשרת עם ציפוי מוקצף, אם תרצה בכך.