קושיבינוני
מוכן ב20 דק.
מנות15
ציון בריאות1
מגזין

עוגת שיבולת שועל מיושנת

עוגת שיבולת שועל מיושנת
המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular מעולה של 13%. נסו עוגת שיבולת שועל מיושנת, עוגת שיבולת שועל מיושנת, ו עוגיות שיבולת שועל מיושנות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מניחים שיבולת שועל וחמאה בקערה של מיקסר חשמלי.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
שיבולת שועלשיבולת שועל
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
3
יוצקים 1 1/4 כוסות מים רותחים על תערובת שיבולת שועל; לכסות ולתת לעמוד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
4
מערבבים יחד קמח, סודה לשתיה, קינמון ואגוז מוסקט.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
קינמוןקינמון
מוסקטמוסקט
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
5
הוסף ביצים, 1 בכל פעם, לתערובת שיבולת שועל, פועם במהירות בינונית רק עד מעורבב לאחר כל תוספת. בהדרגה להוסיף סוכרים, פועם רק עד מעורבב. בהדרגה להוסיף תערובת קמח, פועם רק עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ביצהביצה
6
יוצקים את הבלילה למחבת משומנת ומשוריינת 13 - x 9 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
אופים במשך 26 עד 30 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז העוגה יוצא נקי. (עוגה תתחיל להתרחק מצדדים של מחבת.)
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
8
הסר עוגה מהתנור; להגדיל את טמפרטורת התנור כדי לצלות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
כפית סוכר חום-פקאן או ציפוי סוכר-אגוז חום על עוגה חמה. מורחים בעדינות ציפוי על העוגה באמצעות גב כף.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
מורחיםמורחים
אגוזי מלךאגוזי מלך
פקאניםפקאנים
10
עוגת צלייה 3 סנטימטרים מחום 3 עד 5 דקות או עד סוכר הוא תוסס קלות השחמה.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
11
בואו עוגה להתקרר לחלוטין (כ 3 עד 4 שעות).