קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת שיבולת שועל שוקולד

עוגת שיבולת שועל שוקולד
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. . המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו עוגת שיבולת שועל שוקולד, עוגת שיבולת שועל שוקולד, ו שיבולת שועל עוגת שוקולד צ'יפס (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז אחד 8x8 מחבת אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
2
בקערה גדולה, מערבבים יחד את שיבולת השועל והחמאה.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל מגולגלתשיבולת שועל מגולגלת
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מערבבים במים רותחים. להפריש להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
4
היכו יחד את הסוכר החום, הביצים והוניל; מוסיפים לתערובת שיבולת שועל מקוררת ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
ונילוניל
ביצהביצה
5
לנפות יחד את הקמח, סודה לשתיה, אבקת אפייה, מלח וקקאו.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
אבקת קקאואבקת קקאו
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
6
מוסיפים למרכיבים רטובים ומערבבים היטב.
7
מורחים למחבת מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
הסר מהתנור, לאפשר להתקרר, ולהסיר מחבת.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת