עוגת שיבולת שועל שוקולד
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. . המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו עוגת שיבולת שועל שוקולד, עוגת שיבולת שועל שוקולד, ו שיבולת שועל עוגת שוקולד צ'יפס (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז אחד 8x8 מחבת אינץ'.
בקערה גדולה, מערבבים יחד את שיבולת השועל והחמאה.
מערבבים במים רותחים. להפריש להתקרר.
היכו יחד את הסוכר החום, הביצים והוניל; מוסיפים לתערובת שיבולת שועל מקוררת ומערבבים היטב.
לנפות יחד את הקמח, סודה לשתיה, אבקת אפייה, מלח וקקאו.
מוסיפים למרכיבים רטובים ומערבבים היטב.
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 40 דקות.
הסר מהתנור, לאפשר להתקרר, ולהסיר מחבת.