תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת שיפון תפוזים עם ריבה ריבס. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 454 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן למנה. מתאים ל-8 מנות. אם יש לכם סוכר, מיץ תפוזים, גרידת תפוזים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. יום האם יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכונים דומים: עוגת ריבס תות שדה, עוגת שכבות שיפון כתומה עם קרם חמאה שקד-כתום איטלקי מקצפת, ו עוגת שיפון כתומה עם מילוי כתום ומרנג.
הוראות
1
בסיר כבד, להביא את הסוכר ומיץ תפוזים לרתיחה על חום גבוה בינוני, ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיפים שלושה רבעים של הריבס ואת גרידת התפוז ומבשלים, ערבוב, עד ריבס מתרכך מעט מעובה, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומה
ריבס טרי, ועוד לקישוט
3
מוסיפים את הריבס הנותרים ומבשלים עד רק מכרז, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ריבס טרי, ועוד לקישוט
4
בואו מגניב.
5
מחממים את התנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
בקערה, לנפות יחד את הקמח, אבקת אפייה ומלח. בקערה גדולה, לנצח את חלמונים ביצה עם 1 1/2 כוסות של הסוכר ואת גרידת התפוז במהירות גבוהה עד אור ורך, על 3 דקות. בהדרגה לנצח את השמן. עבודה בקבוצות, לקפל לסירוגין בתערובת הקמח ומיץ תפוזים, מתחיל ומסתיים בתערובת הקמח.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסים
1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה
גרידה כתומה
זנים של פטריות
לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
בקערה גדולה, להכות את החלבונים ביצה עם הקרם של טרטר עד פסגות רכות מאוד טופס.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטר
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
8
להוסיף את 1/4 הנותרים כוס סוכר לנצח עד מוצק, פסגות מבריק טופס. מקפלים שליש מהלבנים לתוך הבלילה עוגה עד משולב, ואז לקפל את הלבנים הנותרים רק עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוק
9
לגרד את הבלילה לתוך מחבת צינור 10 אינץ ' עם תחתית removeable ו קלות להחליק את החלק העליון. הקש על המחבת פעם אחת לשחרר כל כיסי אוויר.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
10
אופים את העוגה בשליש התחתון של התנור במשך כ -30 דקות, או עד קפיצים העליונים בחזרה כאשר לחוץ קלות. הפוך את מחבת העוגה על צנצנת ולתת מגניב במחבת.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
11
הפעל סכין מתכת דקה בין העוגה ואת הצדדים של המחבת כדי לשחרר. הפוך את העוגה על צלחת עוגה ומגיש עם ריבת ריבס.
מרכיבים שתצטרך
ריבס טרי, ועוד לקישוט
ריבה
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך