עוגת שיפון מייפל-אגוז
עוגת שיפון מייפל-אגוז עשויה להיות מתכון טוב להרחבת תיבת מתכוני הקינוחים שלך. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 241 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, קמח עוגה, ציפוי מוקצף, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 28%. הציון הזה לא כל כך מצוין. מתכונים דומים: עוגת שיפון אגוז, עוגת אגוז מייפל, ו עוגת מייפל-אגוז.
הוראות
להכנת עוגה, מצפים תבנית עוגה עגולה 2 (8 אינץ') בתרסיס בישול; תחתית השורה של מחבתות בנייר שעווה. מצפים נייר שעווה בתרסיס בישול; מניחים בצד.
כף קלות קמח עוגה לכוסות מדידה יבשות; מפלסים בעזרת סכין.
שלב בקערה גדולה קמח עוגה, 1/2 כוס סוכר ואבקת אפייה; מערבבים במטרפה.
להוסיף ארוחה אגוז; להפוך היטב במרכז התערובת.
שלב 1/2 כוס סירופ, שמן ווניל.
מוסיפים לתערובת הקמח; מקציפים במיקסר במהירות בינונית עד לקבלת תערובת אחידה.
מקציפים מלח וחלבוני ביצה במיקסר במהירות גבוהה עד שנוצרות פסגות רכות בעזרת מכות נקיות ויבשות. מוסיפים בהדרגה 1/4 כוס סוכר שנותרה, 1 כף בכל פעם, ומקציפים עד שנוצרות פסגות נוקשות. מערבבים בעדינות רבע מתערובת חלבון הביצה לתערובת קמח;מקפלים בעדינות את תערובת החלבון שנותרה. כפית לתוך מחבתות מוכן.
אופים בחום של 350 למשך 20 דקות או עד שקטיף עץ המוחדר במרכז יוצא נקי. מגניב במשך 5 דקות במחבתות על מתלים תיל.
הסר מהמחבתות; קלף נייר שעווה. מצננים לחלוטין על מדפי תיל.
להכנת קרם מייפל, שלבו 2/3 כוס סירופ ואת 3 המרכיבים הבאים (דרך קורטוב מלח) בסיר קטן, ובחשו עד לקבלת תערובת חלקה. מביאים לרתיחה על אש בינונית, ומבשלים במשך 1 דקה.
מסירים מהאש. מכסים ומצננים. מקפלים בעדינות ציפוי מוקצף. מקררים 1 שעה.
מניחים שכבת עוגה 1 על צלחת; מורחים עם 1 כוס קרם מייפל. למעלה עם שכבת העוגה שנותרה.
מורחים את קרם המייפל שנותר מעל ודפנות העוגה. מסדרים מעל חצאי אגוזים. אחסן עוגה מכוסה באופן רופף במקרר.