עוגת שיפון שיש לחה
עוגת שיפון שיש לחה יכולה להיות בדיוק המתכון הצמחוני לקטו אובו שחיפשתם. מתכון זה מכיל 14 מנות עם 314 קלוריות , 5 גרם חלבון ו -9 גרם שומן כל אחת. תמורת 36 סנט למנה , מתכון זה מכסה 6% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד היטב כקינוח במחיר סביר מאוד. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-30 דקות . למתכון הזה מ-Taste of Home יש 1 מעריצים. אם יש לכם קקאו לאפייה, קליפת תפוז, חמאה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי לא כל כך מצוין של 20% . נסו עוגת שיפון שיש , עוגת שיפון שיש ועוגת שיפון שיש שוקו-וניל (מתכונים דומים).
הוראות
תנו לביצים לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות. בקערה גדולה מקציפים את הקקאו, המים הרותחים, 3 כפות סוכר ו-2 כפות שמן; מגניב. ולהניח בצד.
בקערה גדולה מערבבים את הקמח, אבקת האפייה, המלח ושארית הסוכר. בקערה אחרת, טורפים את החלמונים, המים והשמן הנותר.
להוסיף לחומרים היבשים; מקציפים עד לקבלת תערובת אחידה. בקערה אחרת מקציפים חלבונים ושמנת טרטר עד שנוצרות פסגות נוקשות; מקפלים לבלילה.
הסר 2 כוסות הבלילה; מערבבים לתוך תערובת הקקאו. לבלילה שנותרה מוסיפים קליפת תפוז. לסירוגין יוצקים את הבלילה לתוך 10 אינץ' לא משומן. מחבת צינור. מערבבים עם סכין.
כף בעדינות לתוך 10 אינץ' לא משומן. מחבת צינור.
חותכים את הבלילה בעזרת סכין כדי להסיר את כיסי האוויר.
אופים על רשת התנור הנמוכה ביותר ב-325 מעלות למשך 70-75 דקות או עד שהעוגה קופצת בחזרה כאשר נוגעים בה קלות. הפוך מיד מחבת; מצננים לחלוטין, כשעה.
הפעילו סכין מסביב לצינור הצד והמרכזי של המחבת.
מוציאים את העוגה לצלחת הגשה.
לזיגוג, בקערה קטנה, מערבבים את הסוכר, החמאה ומספיק מיץ התפוזים כדי להגיע לעקביות מטפטפת הרצויה.
יין מומלץ: קרם שרי, יין פורט, Moscato Dasti
שמנת שרי, יין פורט ומוסקטו ד'אסטי הם אפשרויות נהדרות לקינוח. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא NV Johnson Estate Cream Sherry. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-19 דולר.
![NV Johnson Estate Cream Shery]()
NV Johnson Estate Cream Shery
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ומגע של עץ אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי מתמשך. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה אהוב לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי לטבילה ב""סגנון איטלקי"". "