תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל לחובבי שוקולד חמאה Chiffon. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 471 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 26 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שמנת כבדה, סוכר, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגת חמאה עם שוקולד חמאה גאנש, דלעת חמאה שמנת טארט, ו אוהבי שוקולד טריפל שכבה קפה קרמל שוקולד מוס עוגות (מתכונים דומים).
הוראות
1
למזג יחד את הקמח, אבקת קקאו, ומלח בקערה. באמצעות להב המתכת במעבד מזון, דופק את החמאה ואת אבקת הסוכר יחד עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מוסיפים את תערובת הקמח והקקאו לקערת מעבד המזון והדופק עד לתערובת הדומה לארוחה גסה.
מרכיבים שתצטרך
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מוסיף את הביצה והדופק עד incorporated. לזרוק את הבצק על חתיכת ניילון לעטוף או לתוך שקית פלסטיק ללוש בעדינות עד הבצק מחזיק יחד. לשטח לתוך דיסק 6 אינץ', לכסות עם ניילון נצמד (או שקית פלסטיק קרובה), להכניס למקרר במשך 30 דקות (עד המשרד רק מספיק כדי להתגלגל).
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנות
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
4
מרדדים את הבצק לעיגול בעובי 1/8 אינץ ' בין 2 יריעות מקומח קלות של ניילון נצמד. להתאים בצק למחבת טארט ungreased. תיקון כל חורים או קרעים על ידי לחיצה על שאריות של בצק נוסף עם האצבעות. לקצץ בצק עודף כך שיש 1/8 אינץ ' של בצק מעל הקצה העליון של מחבת טארט (כדי להסביר הצטמקות תוך אפייה). צמרמורת במשך 1 שעה לפני האפייה.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנות
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
5
שים מתלה תנור בעמדה האמצעית מחממים תנור ל 375°f. קלילות זין פגז בכל רחבי עם מזלג. אם משתמשים במשקולות עוגה: מעטפת שורה עם קלף ולמלא עם משקולות עוגה.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
אופים עד מאפה מעמיק בצבע (אבל לא חום), על 12 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1
אופים עד מאפה מעמיק בצבע (אבל לא חום), על 12 דקות. בדוק לאחר 5 הדקות הראשונות; אם מרכז טארט פופס למעלה, בעדינות לדחוף למטה עם החלק האחורי של כף. מגניב לחלוטין במחבת טארט על מדף, כ -20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
1
להביא סירופ תירס, 3/4 כוס סוכר, ו 2 כפות מים לרתיחה ב 1 1 1/2 - ל 2 ליטר סיר כבד על חום מתון, ערבוב עד הסוכר הוא מומס. מרתיחים תערובת, מבלי לערבב, מסתחרר מחבת מדי פעם, עד שהוא נמס לתוך קרמל זהב עמוק, 7 עד 9 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאן
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
ליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
מוסיפים 1/3 כוס שמנת וניל ומבשלים, ערבוב, 1 דקה (רוטב יהיה חום זהוב). רוטב קר לחמם.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
4
בעוד הרוטב מתקרר, מפזרים ג ' לטין על הנותרים 2 כפות מים בסיר קטן ולתת לעמוד 1 דקה כדי לרכך, ואז לחמם על אש נמוכה עד מומס. מערבבים לתוך רוטב חמאה וקריר לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות דגני גרנולה ללא צימוקים
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
5
היכו את החלבונים עם קמצוץ של מלח בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי עד שהם מחזיקים פסגות רכות, ולאחר מכן מוסיפים את הכף הנותרים סוכר ולהמשיך לנצח עד הלבנים רק להחזיק פסגות מבריק נוקשה. מקפלים ברוטב חמאה בעדינות אבל ביסודיות. לנצח את השמנת שנותרה עם מקצף ניקה עד שזה פשוט מחזיק פסגות נוקשות, ואז לקפל לתוך תערובת חמאה בעדינות אבל ביסודיות. בעדינות לשפוך שיפון לתוך פגז מאפה מקורר, לתת לו תלולית, וצינה, חשוף, עד שנקבע, לפחות 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
ממתק חמאה
מאפה פאי נוסף, לא חובה
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
1
לבשל פקאן בחמאה עם מלח במחבת כבדה קטנה על חום מתון, ערבוב לעתים קרובות, עד הזהב, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
הסר מחום ואגוזים קרים לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
3
בואו טארט לעמוד בטמפרטורת החדר, כ -30 דקות. ממש לפני ההגשה, מפזרים אגוזים מקורר על גבי טארט.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
1
חלבוני הביצה במילוי השיפון אינם מבושלים, אשר עשוי להיות חשש אם סלמונלה היא בעיה באזור שלך.