זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. זה עובד טוב כמו קינוח זול. מתכונים דומים: עוגת מאלט שיש עם ציפוי מאלט חמאת בוטנים, סטיבן שוקולד חמאת בוטנים שיש פאדג, ו לחם חמאת בוטנים עם שכבות-נוטלה {עוגת לחם חמאת בוטנים}.
הוראות
1
תנור חום עד 350°f. תחתית גריז וצדדים של מחבת 13x9 אינץ' , שני מחבתות עוגה עגולות 9 אינץ 'או שלושה מחבתות עוגה עגולות 8 אינץ'; קמח קל. בקערה גדולה, לנצח קמח, סוכר מגורען, 1/2 כוס חמאת בוטנים, 1 1/4 כוסות חלב, אבקת אפייה, מלח, וניל וביצים עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה 30 שניות, גירוד קערה כל הזמן. הכה במהירות גבוהה 3 דקות, גירוד קערה מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסים
(כגון Crunch Bar)
דבש הדרים
לוראן מטבח מקצועי®
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
יוצקים שני שלישים של הבלילה (כ 3 כוסות) למחבת(ים). מערבבים קקאו וסודה לשתייה לתוך הבלילה שנותרה. זרוק את הבלילה שוקולד על ידי כף נדיבהממלא באופן אקראי בתלים על בלילת חמאת בוטנים. משוך סכין דרך חובטים בעקומות בצורת S בתנועה רציפה לעיצוב משובש. הפעל פאן סיבוב רביעי אחד; חזור marbling.
מרכיבים שתצטרך
(כגון Crunch Bar)
על הסוכר של קונדיטורים
זילוף בצורת לב
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
אופים 13x9 אינץ ' פאן 40 עד 45 דקות, 9 אינץ סיבובים 30 עד 35 דקות, 8 אינץ סיבובים 20 עד 25 דקות, או עד קיסם מוכנס במרכז יוצא נקי או עד מעיינות עוגה בחזרה כאשר נגע בקלילות במרכז. עוגת 13x9 אינץ ' מגניב במחבת על מתלה קירור. סיבובים מגניב 10 דקות; להסיר מחבתות מתלה קירור. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצויים
טעם חמאה צלול
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
בקערה בינונית, מערבבים אבקת סוכר וחמאה בקערה בינונית. מערבבים וניל, 1/4 כוס חלב ו 1/4 כוס חמאת בוטנים; לנצח עד חלקה להפיץ.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
(כגון Crunch Bar)
דבש הדרים
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
מורחים ציפוי על עוגה 13x9 אינץ ' או מילוי ועוגת כפור סיבובים. זרוק ציפוי פאדג ' חם על ידי כפית חופנים באופן אקראי מעל; למשוך סכין דרך ציפוי עקומות בצורת S בתנועה רציפה עבור עיצוב משובש.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות חמאת בוטנים, קצוצות גס
1 גביע סוכר גלידה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך