עוגת שיש שוקולד
עוגת שיש שוקולד עשויה להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון לקינוח. והוא מספק כ 8 מנות . מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 26 גרם של שומן, וסך הכל 452 קלוריות. אם יש לכם חמאה, חלב, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. וזה די גרוע. מתכונים דומים: עוגת שיש שוקולד, עוגת שיש שוקולד-ים, ו עוגת שיש שוקולד.
הוראות
תנור חום ל 180C / גז 160c / גז
גריז 20 ס " מ עוגת פח בשורה התחתונה עם מעגל נייר greaseproof. אם אתה רוצה להפוך את החיים קלים, פשוט לשים את כל החומרים (למעט אבקת קקאו) לתוך מעבד מזון וויז במשך 1-2 דקות עד חלקה. אם אתה מעדיף לערבב ביד, להכות את החמאה והסוכר יחד, ולאחר מכן להוסיף את הביצים, אחד בכל פעם, ערבוב גם לאחר כל תוספת. מקפלים דרך הקמח, חלב ותמצית וניל עד לתערובת חלקה.מחלקים את התערובת בין 2 קערות. מערבבים את אבקת הקקאו לתוך התערובת באחת הקערות. קח 2 כפיות ולהשתמש בהם כדי לגבש את השוקולד ועוגת וניל מתערבב לתוך הפח לסירוגין. כאשר כל התערובת כבר בשימוש עד (ואם ילדים צעירים עושים את זה, תצטרך להבטיח את הבסיס של הפח מכוסה באופן שווה למדי), הקש על החלק התחתון על משטח העבודה שלך כדי להבטיח כי אין בועות אוויר. קח שיפוד לסובב אותו סביב התערובת בדיל כמה פעמים כדי ליצור אפקט משובש.
אופים את העוגה במשך 45-55 דקות עד שיפוד מוכנס למרכז יוצא נקי. הפעל על מדף קירור ולהשאיר להתקרר. ישמור במשך 3 ימים במיכל אטום או להקפיא עד 3 חודשים.