קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות72
ציון בריאות2
מגזין

עוגת שכבות

עוגת שכבות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת שכבת Quinceanera. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 627 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. והוא יספק כ 72 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך וניל, אבקת סוכר, חלבונים ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com. מתכונים דומים: עוגת שכבות, עוגת בית אגרה (עוגת שכבה או עוגת שמרים - אתה בוחר), ו עוגת האביר האפל (עוגת שכבות שוקולד משולשת).

הוראות

1
מחממים תנור ל-325F, שמן בנדיבות וצדדים של כל מחבת עוגה עגולה עם קיצור מוצק.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)
ציוד שתשתמש בו
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מפזרים קמח למחבתות מעיל; ברז כדי להסיר עודף קמח.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
3
כדי להפוך את הבלילה עבור מחבתות 6 ו 8 אינץ', בקערה גדולה, לנצח 2 תיבות עוגה לערבב, 2 1/2 כוסות מים, 2/3 כוס שמן 6 חלבונים ביצה עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה 30 שניות, ואז במהירות בינונית 2 דקות, גירוד קערה מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
סוכריות טיפת מסטיק מצופה סוכרסוכריות טיפת מסטיק מצופה סוכר
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
4
מורחים 2 1/4 הבלילה כוסות במחבת 6 אינץ 'ו 4 1/4 הבלילה כוסות במחבת 8 אינץ'. מכסים את הבלילה שנותרה בניילון נצמד; מקררים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מניחים את שני המחבתות על 3 סנטימטרים זה מזה על מתלה תנור באמצע.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
אופים עוגה 6 אינץ '40 עד 45 דקות ועוגה 8 אינץ' 45 עד 50 דקות. העוגה נעשית כאשר קיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב מחבתות על מדפי קירור 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
הסר עוגות מחבתות; למקם את הצדדים העליון על מדפי קירור. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה.
8
כדי להפוך את הבלילה למחבת 12 אינץ', בקערה גדולה, לנצח 2 תיבות עוגה לערבב, 2 1/2 כוסות מים, 2/3 כוס שמן 6 חלבונים ביצה עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה 30 שניות, ואז במהירות בינונית 2 דקות, גירוד קערה מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
סוכריות טיפת מסטיק מצופה סוכרסוכריות טיפת מסטיק מצופה סוכר
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
הוסף הבלילה להפריש במקרר; מערבבים לשלב.
10
מורחים 9 כוסות הבלילה באופן שווה במחבת.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
אופים עוגה 12 אינץ ' 50 עד 60 דקות. העוגה נעשית כאשר קיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב במחבת על מתלה קירור 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
12
הסר עוגה מן פאן; מקום למעלה בצד על מתלה קירור. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
13
כל שכבה מורכבת מ 2 שכבות של עוגה. כדי להפוך עוד שכבה 6 ו 8 אינץ', לשטוף ולייבש את שני המחבתות. הכן מחבתות שוב כפי שהורה בשלב
14
מילוי מחבתות לפי ההוראות
15
אופים וקריר כמו בימוי בשלב
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
16
לשטוף ולייבש מחבת עוגה 12 אינץ'. הכן מחבת שוב לפי ההוראות בצעד
ציוד שתשתמש בו
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
17
עבור שכבה שנייה, לעשות הבלילה, למלא מחבת, אופים וקריר כמו בימוי בשלבים 4 ו
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
18
כדי להכין ציפוי, בקערה גדולה, מערבבים יחד 8 כוסות אבקת סוכר 1 כף אבקת מרנג. עם מיקסר חשמלי על מהירות נמוכה, לנצח 1 קיצור כוס, 1/2 כוס חלב, 2 כפיות וניל 1 כפית תמצית שקדים; להכות על מהירות בינונית עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס אגוזי מקדמיה טחונים1/4 כוס אגוזי מקדמיה טחונים
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
19
להוסיף חלב נוסף, 1 כף בכל פעם, כדי להפוך את העקביות להפיץ ציפוי. מערבבים בצבע מזון.
מרכיבים שתצטרך
גביע סוכר גלידהגביע סוכר גלידה
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
20
מעבירים ציפוי לקערה גדולה אחרת; מכסים בניילון נצמד. הפוך ציפוי לפי ההוראות 3 פעמים נוספות.
מרכיבים שתצטרך
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
21
כדי להרכיב עוגה, עם סכין משונן, לחתוך את הקרום העליון כיפת של כל שכבת עוגה כדי ליצור משטח שטוח. בזהירות לצחצח פירורים מעוגות.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
22
מניחים על 1 כף ציפוי על מגש הגשה שבו שכבת העוגה הראשונה ימוקם כדי למנוע מהעוגה להחליק על מגש.
מרכיבים שתצטרך
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
23
מקום 1 (12 אינץ') שכבה, בצד לחתוך, על מגש. תיק לקשט בכושר עם קצה עגול גדול; למלא עם ציפוי. צינור סביב קצה העליון בתוך שכבת העוגה, ויצרו גבול ציפוי עבה על 3/4 אינץ ' גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
24
מורחים 1 מילוי פטל כוס מעל העוגה בתוך הגבול ציפוי. למעלה עם שכבה שנייה 12 אינץ עוגה, לחתוך את הצד למטה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואהחבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואה
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
25
עבור שכבות 6 ו 8 אינץ', לעשות קרטון עגול למקם שכבות עוגה על ידי הנחת תחתית של מחבתות עוגה על קרטון; עקבות סביב קצה פאן.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
26
לגזור עם מספריים. עבור שכבת 6 אינץ', מניחים כמות קטנה של ציפוי על מרכז קרטון עגול להחזיק עוגה במקום.
מרכיבים שתצטרך
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
ציוד שתשתמש בו
מספריים מטבחמספריים מטבח
27
מניחים שכבת עוגה 6 אינץ', בצד לחתוך, על קרטון. צינור גבול ציפוי סביב הקצה העליון של העוגה.
מרכיבים שתצטרך
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
28
מורחים 1/4 כוס פטל מילוי מעל העוגה בתוך הגבול. למעלה עם הנותרים שכבת עוגה 6 אינץ', לחתוך את הצד למטה. חזור על שכבת 8 אינץ', באמצעות 8 אינץ 'קרטון עגול, הן 8 אינץ' שכבות עוגה 1/2 כוס מילוי פטל.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואהחבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
29
כדי פרוסט 6 ו 8 אינץ ' רובד, מערבבים זיגוג. באמצעות מרית גדולה, בזהירות להפיץ שכבה דקה של ציפוי על פני הצדדים של עוגות, ולאחר מכן מעל צמרות. השתמש מרית לדחוף ציפוי, לעולם לא מאפשר מרית לגעת עוגה. (מטרת טכניקה זו היא לאטום את הפירורים כדי להפוך את ציפוי העוגה קל יותר.) להחיל שכבה עבה שנייה של ציפוי לצדדים וחולצות של עוגות, מתפשט עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
30
עבור עוגה מוערמת שבו שכבות ממוקמות ישירות על גבי אחד את השני, כל שכבה תצטרך להיות נתמך על ידי כמה מוטות פילה. כדי לסמן היכן למקם שכבת 8 אינץ 'על גבי שכבת 12 אינץ', מחבת עוגה 8 אינץ 'במרכז, התהפך, על גבי שכבת 12 אינץ' ולחץ בעדינות כדי להפוך את החותם; להסיר פאן.
ציוד שתשתמש בו
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
31
הכנס מוט פילה 1 למרכז של שכבת 12 אינץ', ישר למגש. סמן מוט עם גובה מדויק של שכבת; הסר רוד.
32
חותכים 7 מוטות יותר באורך מסומן. הכנס מוטות לתוך עוגה 12 אינץ', ריווח שווה 1 1/2 אינץ 'זה מזה בתוך מתווה מוטבע על שכבת 12 אינץ'.
33
מקום שכבת 8 אינץ 'על גבי שכבת 12 אינץ'.
34
סמן שכבת 8 אינץ 'עם חותם של מחבת עוגה 6 אינץ'; הסר מחבת.
ציוד שתשתמש בו
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
35
חותכים ומוסיפים מוטות 8 פינים עבור שכבת 8 אינץ ' כפי שהורה בשלב 1
36
Top 8 אינץ שכבת עם 6 אינץ ' רובד.
37
השתמש הנותרים זיגוג, חטיפים בטעם פירות ליקריץ כדי לקשט את העוגה לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)

מרכיבים

4(יכול להיות או להרחיק)1/4 כוס אגוזי מקדמיה טחונים1/4 כוס אגוזי מקדמיה טחונים24תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה72ריבס, קצוץ טרי או קפואצבע מזון, אם תרצה.צבע מזון, אם תרצה.72ריבס, קצוץ טרי או קפואתערובות טעם של בטי פרי רולאפים ® חטיפי פרי לעיסיםתערובות טעם של בטי פרי רולאפים ® חטיפי פרי לעיסים1כל אחד 6 -, 8-ו 12 אינץ מחבתות עוגה עגולות (2 אינץ ' עמוק)כל אחד 6 -, 8-ו 12 אינץ מחבתות עוגה עגולות (2 אינץ ' עמוק)72ריבס, קצוץ טרי או קפואשוש אדום מושך ומקלףשוש אדום מושך ומקלף4(חוֹרֶף)אבקת מרנגאבקת מרנג4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק4קילוגרם32 כוסות אבקת סוכר (אודות32 כוסות אבקת סוכר (אודות72ריבס, קצוץ טרי או קפואמוטות פלדה מעץ לעוגה (קוטר 1/4 אינץ')מוטות פלדה מעץ לעוגה (קוטר 1/4 אינץ')4146 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמילוי פטלמילוי פטל9466 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקתפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)8(יכול להיות או להרחיק)ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי6316 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2בצל צהוב בינוני, קצוץפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב8תיבותתערובת עוגה לבנה בטיתערובת עוגה לבנה בטי1תיקלקשט עם טיפים לקשטלקשט עם טיפים לקשט72ריבס, קצוץ טרי או קפואמגש הגשה (16x16-inch)מגש הגשה (16x16-inch)