עוגת שכבות השוקולד האולטימטיבית של אור הבישול
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת שכבות שוקולד האולטימטיבי של אור בישול. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 200 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 18 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם קקאו, חמאה, מים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו עוגת שכבת תות ממאי 2009 אור בישול, תרנגול ההודו הקלוי האולטימטיבי של אור בישול, ו סלט שבע שכבות של אור בישול (מתכונים דומים).
הוראות
תחתית המעיל של 2 (8 אינץ') מחבתות עוגה עגולות עם ספריי בישול (לא מעיל הצדדים של פאן); תחתית קו של מחבתות עם נייר שעווה. נייר שעווה מעיל עם ספריי בישול; להפריש.
מקציפים סוכר וחמאה במהירות בינונית של מיקסר עד מעורבב היטב. בהדרגה להוסיף תחליף ביצה; לנצח היטב.
מערבבים קמח, קקאו, סודה לשתייה ומלח בקערה. עם מיקסר פועל במהירות נמוכה, להוסיף תערובת קמח לתערובת סוכר לסירוגין עם שמנת חמוצה, התחלה וכלה בתערובת קמח. מערבבים בעדינות במים רותחים ווניל.
יוצקים את הבלילה לתוך מחבתות מוכנות.
אופים ב 350 במשך 35 דקות או עד מעיינות עוגה בחזרה כאשר נגע במרכז. לשחרר שכבות מצדדים של מחבתות באמצעות מרית מתכת צרה; להפוך על מדפים תיל. לקלף את נייר שעווה; בואו להתקרר.
מניחים שכבת עוגה 1 על צלחת; להפיץ עם ציפוי שוקולד 1/2 כוס. למעלה עם שכבת עוגה אחרת; מורחים הנותרים זיגוג על עוגה.