עוגת שכבות מוקה
עוגת שכבות מוקה דורשת כ -55 דקות מתחילתה ועד סופה. תמורת 65 סנט למנה , מתכון זה מכסה 8% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לקינוח הזה יש 541 קלוריות , 5 גרם חלבון ו -28 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. אם יש לכם קיצור, קפה, ביצים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. עם ציון של 27% , המנה הזו גרועה למדי. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון עוגת שכבות מוקה עם מילוי קרם שוקולד-רום , עוגת ספוג וניל עם פודינג שוקולד מוקה ועוגת שכבות שוקולד עם גנאש .
הוראות
בקערה גדולה, מערבבים את תערובת העוגה, הקפה, השמן והביצים; להכות במהירות נמוכה במשך 30 שניות. מקציפים על בינוני במשך 2 דקות.
יוצקים לשניים משומנים ומקומחים 8-in. תבניות אפייה עגולות.
אופים ב-350 מעלות למשך 30-35 דקות או עד שקיסם הננעץ ליד המרכז יוצא נקי. מצננים בתבניות למשך 5 דקות; הופכים על רשת.
מפזרים על כל עוגה 1/4 כוס שוקולד צ'יפס; כאשר נמס, מורחים בעדינות שוקולד על העוגות.
בינתיים, להקפאה, מקרימים בקערה גדולה את החמאה, הקצרה וסוכר הקונדיטורים עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה. מקציפים פנימה קקאו ומחלצים. מקציפים פנימה 5 כפות קפה, כף אחת בכל פעם עד לקבלת תערובת בהירה ואוורירית.
מורחים בין השכבות ומעל החלק העליון ודפנות העוגה.
במיקרוגל, ממיסים שוקולד צ'יפס ושארית הקפה; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.
יוצקים על העוגה; מורחים בזהירות על החלק העליון, ומאפשרים לו לטפטף לאורך הצדדים.