עוגת שכבות קוקוס-אפרסק
עוגת שכבות קוקוס-אפרסק עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מתאים ל-12 מנות. מנה זו מכילה כ 9 גר' של חלבון, 48 גרם של שומן, וסך הכל 731 קלוריות. אם יש לכם סוכר, אבקת אפייה, קרם קוקוס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגת שכבות אפרסק, אפרסק אוכמניות שכבה עוגה, ו עוגת שכבות אפרסק ספוג Amaretto.
הוראות
מחממים תנור ל 177°. חמאה וקמח שני 9 אינץ 'בקוטר מחבתות עוגה עם 2 אינץ' -צדדים גבוהים.
לטאטא קמח, אבקת אפייה, ומלח בקערה בינונית כדי להתמזג.
לטאטא חלב חמאה ושמנת חמוצה בקערה קטנה. באמצעות מיקסר חשמלי, להכות חמאה בקערה גדולה עד רכות. בהדרגה לנצח בסוכר. מקציפים קרם קוקוס, חלמונים, וניל. מקציפים במרכיבים יבשים ב 3 תוספות, לסירוגין עם תערובת חלב חמאה ב 2 תוספות. מקציפים חלבונים בקערה גדולה אחרת עד נוקשה אבל לא יבש. מקפלים לתוך הבלילה.
מחלקים את הבלילה בין מחבתות מוכנות.
אופים עוגות עד tester מוכנס למרכז יוצא נקי, על 45 דקות. עוגות מגניבות במחבתות על מתלה 10 דקות. להפוך עוגות על מתלה; מגניב לגמרי. לשמור על טמפרטורת התנור.
ממרח קוקוס קשקש על תבנית אפייה גדולה.
אופים עד קלוי קלוי, ערבוב פעם אחת, על 14 דקות. מגניב. (עוגות וקוקוס ניתן לעשות 1 יום קדימה. מכסים בנפרד בניילון נצמד ונותנים לעמוד בטמפרטורת החדר.)
מערבבים ריבות בסיר קטן על חום בינוני-נמוך עד מומס. מגניב במקצת. לזרוק אפרסקים, סוכר, ומיץ לימון בקערה גדולה.
מוסיפים שימורים וזורקים לשלב.
לנצח הראשון 3 מרכיבים בקערה גדולה עד פסגות טופס.
מסננים מילוי אפרסק של מיצים עודפים.
חותכים עוגות אופקית לשניים.
מניחים שכבת עוגה 1, בצד לחתוך למעלה, על מגש. למעלה עם 1/3 של מילוי אפרסק.
מורחים 1 כוס ציפוי על מילוי. חזור על שכבות 2 יותר פעמים, ולאחר מכן העליון עם שכבת העוגה הסופית, לחתוך בצד למטה.
מורחים למעלה וצדדים של עוגה עם זיגוג נשאר. לכסות את העוגה לחלוטין עם קוקוס קלוי. מקררים לפחות 30 דקות ועד 1 יום. פרוסות אפרסק מניפה על גבי מרכז העוגה לפני ההגשה.
* קרם קוקוס זמין באזור המשקאות של רוב הסופרמרקטים.