עוגת שכבות שוקולד כהה עמוקה
עוגת שכבות שוקולד כהה עמוקה עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מתכון נטול לקטוז וצמחוני מספק מנה 16 . מנה אחת מכילה 353 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. אם יש לכם שמנת טרטר, קמח, שמן canolan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. עם כפית ציון של 18% המנה הזאת לא משהו. נסו עוגת שוקולד כהה עמוקה, עוגת שוקולד כהה עמוקה, ו עוגת שוקולד כהה עמוקה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מדף באמצע התנור; מחממים עד 35
מעיל 2 (9 - x 1 1/2 אינץ') מחבתות עוגה עגולות עם ספריי בישול. מכסים תחתיות של מחבתות בנייר קלף. מעיל קלף עם ספריי בישול; להפריש.
מערבבים קמח, סוכר, קקאו, סודה לשתייה, ומלח בקערה גדולה, מקציפים היטב. בקערה בינונית נפרדת, לשלב קפה, שמן, חלבונים ביצה, חומץ, וניל, לטאטא היטב.
מערבבים תערובת קפה ותערובת קמח, לטאטא עד חלקה. מחלקים הבלילה שווה בין שני מחבתות מוכנות; מחבתות ברז על משטח עבודה כדי לשבור כיסי אוויר.
אופים עד שקיסם עץ מוכנס במרכזים של עוגות יוצא נקי (30-35 דקות). מגניב מחבתות על מתלה תיל במשך 20 דקות. הפעל סכין סביב קצוות מחוץ לעוגות; הפוך עוגות על מתלה קירור.
הסר קלף; מגניב לחלוטין על המדף.
מניחים חלבוני ביצה, סוכר, שמנת של אבנית, ומלח בקערה עמוקה גדולה חסינת חום להגדיר מעל 1 1/2 אינץ ' של מים רותחים; להכות עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית גבוהה עד פסגות טופס כאשר חובטים מורמים (כ 7 דקות).
הסר קערה מן סיר; להמשיך להכות עד ציפוי מגניב (כ 3 דקות). מקציפים בוניל.
בזהירות למקם 1 שכבת עוגה על צלחת. באמצעות מרית, מורחים שכבה של ציפוי מעל העוגה; למעלה עם העוגה שנותרה.
מורחים שאריות ציפוי מעל וצדדים של עוגה שלמה.