והוא מתאים להגשה ל 20 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 415 קלוריות. 44 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. גשו לסופר וקנו גלוטן חיטה חיוני, קמח, שבבי שוקולד, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מיני שוקולד מצופה עוגת שכבות תות לשניים, עוגת פיפס מצופה שוקולד קוקוס 6 שכבות, ו עוגת שכבות תירס מצופה שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
1
שוקולד מצופה-תות
מרכיבים שתצטרך
מקלות טבילה בייגלה
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
2
שכבת Cakevegan, עושה 2 סיבובים עוגה, ציפוי ומקשט לעוגה שכבה כפולה.מרכיבים: 3 כוסות קמח, unbleached1 1/3 כוסות סוכר טבעוני6 כפות קקאו, vegan1 כפות אבקת אפייה tbsp2 כפית מלח2 כפית מיץ תפוחים vinegar2 כפית וניל extract4 - 6 כפות canola oil2 כוסות חלב סויה חלב3 כפות חיוני חיטה גלוטן + 1 כפות מים*תת עם מחליף ביצה או 1 מחית bana1/4 שבבי שוקולד כוס * כלים: 2 טיפים 8 אינץ עוגה עגולה זיגוג, זיגוג עוגה וציפוי עבור מקשט, עוגה, עוגה לעמוד, עוגת ספוג.אפשרות קלה: השתמש בתערובת עוגת שוקולד בקופסה.* Chocolate chips brands that i like: 365' vegan ' Whole foods choco chips, Sunspire, Enjoy Life Foods.הערה OPT ' L: אתה יכול גם להחליף 1/2 כוס קמח עם 1/2 כוס קמח שקד הקרקע ארוחה. זה מוסיף מרקם וטעם נחמדים. (אופציונלי)מילוי ברי:2 כוסות תותים, פרוס דק 1/2 כוסות אוכמניות טריות, פרוס בחצי 2 כפות לימון juice2 כפות סוכר 1/2 כפית מלח*להשאיר על 6-8 תותים שלמים עבור טבילת שוקולד לקשט.ציפוי שוקולד: 1/3 כוס חמאה טבעונית, מרכך2 1/2 כוסות אבקת סוכר, unbleached עבור vegan1/3 כוס שוקולד צ ' יפס מומס או cocoa2 באיכות גבוהה-4 כפות סויה extract1 כפית וניל tsp cinnamon1 tsp מלח: קאיין עבור שוקולד פיקנטי
מערבבים את כל מרכיבי העוגה בקערת ערבוב גדולה, עד חלקה. מקפלים ב choco צ ' יפס. מרכיבים: שוקולד צ ' יפס ו/או פירות יער קצוצים ו/או vwg.
מרכיבים שתצטרך
עוגת גבינה חדשה
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
רוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
5
יוצקים לשני מחבתות עוגה מעגל 8 אינץ
6
אופים ב 355 מעלות במשך 30-40 דקות. עד מבושל באמצע.אפשר להתקרר לחלוטין לפני החלת הדובדבן.שלב שני: מילוי ברי:פרוסת תותים דק.פרוס אוכמניות ב halves.In קערה גדולה להוסיף פירות יער, מיץ לימון, מלח וסוכר.לאחסן במקרר עד מוכן לשימוש.שלב שלישי: ציפוי: במסוק מזון קטן או מעבד להוסיף את כל החומרים. להתמזג עד עבה מספיק כדי כפית החוצה.
מרכיבים שתצטרך
מים נוספים
מקלות טבילה בייגלה
עבור מוסיף שומן
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
סוכריות ג'לי תפוזים
רצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
הסוכריות של Peachie-o
7
מוסיפים יותר סוכר לעקביות עבה יותר. שלב רביעי: תותים מצופים שוקו, מקשטים
מרכיבים שתצטרך
מקלות טבילה בייגלה
רצועת קליפת לימון
8
תערובת במסוק קטן של מעבד מזון, כל החומרים: שבבי שוקולד מומסים, אבקת סוכר, שמן ומלח.
מניחים שכבת העוגה הראשונה על דוכן העוגה.כפור פני השטח כולו.החל שכבה דקה של פירות יער למעלה.
מרכיבים שתצטרך
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
2
מניחים שכבה שנייה על גבי פירות יער.כפור כל שטח הפנים של השכבה העליונה. לשמור על שכבת ברי גלוי באמצע-לא כפור קמט של עוגות.עם שקית ציפוי מאפה להחיל סרטי שוקולד סביב השכבות התחתונות והגבוהות.החל עיצובים נוספים לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
3
מניחים תותים מוקשחים מכוסים בשוקולד מרווחים באותה מידה על גבי עוגה, ואחד במרכז על כרית של מערבולת ציפוי.החל פירות יער נוספים על גבי, לפי הצורך.