עוגת שכבת קוקוס
זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו עוגת שכבת קוקוס, עוגת שכבת קוקוס, ו עוגת שכבת קוקוס (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F. ביסודיות גריז וקמח מחבת מתכת מרובע 8 אינץ'.לפצח את הביצים ולהפריד את החלמונים מן הלבנים.
שים את הלבנים בקערת ערבוב מתכת והכה עם מערבל חשמלי החזיק יד עד פסגות רכות טופס. הגדר aside.In קערת ערבוב, לנצח את החמאה וסוכר עד שמנת. מקציפים את החלמונים ואת הוניל, ואז להכות את הקרם של coconut.In קערה נפרדת, מערבבים יחד את הקמח, אבקת אפייה ומלח.
מוסיפים את תערובת הקמח ואת החלב לבלילה לסירוגין, ערבוב ביד רק עד הקמח משולב. מערבבים בקוקוס.מקפלים בחלבון ביצה מוכה.
יוצקים את הבלילה לתוך המחבת ואופים על המדף המרכזי במשך כ 40 דקות או עד שהוא מופיע להגדיר וקפיץ בחזרה כאשר נגע.
בואו להתקרר לחלוטין על מדף וכפור עם גבינת שמנת Icing.To הפוך את הדובדבן, לנצח את הקרם עד פסגות נוקשות טופס ולהניח בצד. בקערת ערבוב, מקציפים גבינת שמנת וחמאה עד חלקה וקרם. בהדרגה להוסיף את הסוכר של קונדיטור. מקציפים את הוניל, ואז מקפלים פנימה את הקצפת.
מורחים על עוגה ומפזרים קוקוס קלוי.