קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות8
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת שמן זית כפרית עם סירופ דבש

עוגת שמן זית כפרית עם סירופ דבש
עוגת שמן זית כפרית עם סירופ דבש עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 30 גרם של שומן, וסך הכל 575 קלוריות. והוא מספק כ 8 מנות . מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. גשו לסופר וקנו שמן זית, מלח כשר, דבש ועוד מספר מצרכים לעשות היום. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו שמן זית עלומה עוף וצנוניות עם פסטו הדרים, קריטופיטה (אגוז יווני ועוגת שמן זית עם סירופ כתום), ו עוגת שמן זית קוסקוס עם קרם Fraîche וסירופ תאריך (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 191°. לרסס את מחבת העוגה עם תרסיס שמן צמחי.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
חותכים סיבוב 9 אינץ ' של נייר קלף ומניחים אותו בתחתית המחבת, ואז לרסס את הנייר. קמח את המחבת, מנער את העודף. תניח את מחבת העוגה בצד.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
3
בקערה או על גיליון קלף, לנפות יחד את הקמח, אבקת אפייה, וסודה לשתייה. מערבבים במלח. הניחו בצד את המרכיבים היבשים.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
4
בקערה קטנה, לשלב את החלב, Grand Marnier, מיץ תפוזים, וגרידת לימון. הניחו את המרכיבים הרטובים בצד.
מרכיבים שתצטרך
Grand MarnierGrand Marnier
כגון קנאת מלאךכגון קנאת מלאך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
5
שים את הביצים והסוכר בקערה גדולה ולהקציף ביד עם מקציף בלון עד משולב היטב וחלק.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
1
שים את שמן הזית בכוס מדידה נוזלית Pyrex הראשון לעשות לשפוך קל יותר. כמו כן, אתה יכול לעשות עריסה עם מגבת מטבח להחזיק את הקערה שלך יציב כמו שאתה מקציף.)
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
לאחר שתחמילו את השמן לתערובת הביצה, התחילו להוסיף את המרכיבים היבשים ב-3 תוספות, לסירוגין עם החומרים הרטובים ב-2 תוספות, בהתחלה ובסיום יבש. כפי שאתה עושה כל תוספת של מרכיבים יבשים ורטובים, להקציף ביד רק עד הבלילה חלקה, ללא overbeating, לפני הוספת הבא. לגרד את הקערה לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה. תן למחבת כמה ברזים על הדלפק ליישב כל בועות אוויר בבלילה.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
אופים את העוגה עד חום זהוב עמוק, כיפה מעט, ואולי סדוק על גבי, כ -70 דקות. שיפוד צריך לצאת נקי של הבלילה אבל עם כמה פירורים לחים.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
5
הסר את המחבת מהתנור ולאפשר להתקרר על מתלה תיל במשך כ 15 דקות. כדי unmold, להפעיל סכין קטנה סביב הקצוות של העוגה.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מניחים קרטון עוגה או צלחת על מחבת העוגה ולהפוך את המחבת. העוגה צריכה להחליק החוצה על הקרטון. לקלף את מעגל הקלף (ממה שהיה פעם החלק התחתון של העוגה) ולהפוך שוב.
ציוד שתשתמש בו
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
7
הסר את הלוח העליון ואת העוגה תהיה בצד ימין למעלה. אפשר לעוגה להתקרר על מתלה החוט עד שהוא רק מעט חם או בטמפרטורת החדר לפני חיתוך.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
8
בינתיים, בזמן שהעוגה אופה, תכיני את הסירופ.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
9
מערבבים את הדבש, הסוכר, המים, ציפורן וגרידת הדר בסיר קטן על חום בינוני גבוה. מביאים לרתיחה, ערבוב כדי לפזר את הסוכר והתאמת החום לפי הצורך כדי לשמור על הנוזל בבית מבשלים. מבשלים עד מופחת על ידי כמעט חצי עבה כמו סירופ קל, 10 עד 12 דקות. (אתה צריך קצת יותר מ 3/4 כוס סירופ.)
מרכיבים שתצטרך
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
10
הסר את המחבת מהחום ושופכים את הסירופ לתוך מיכל כדי להתקרר לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
11
הסר את ציפורן וגרידת מהסירופ ולהשליך.
מרכיבים שתצטרך
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
12
כדי לשרת, לחתוך את העוגה ולשים את הפרוסות על צלחות.
13
טפטוף כל פרוסה בנדיבות עם סירופ דבש.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ