עוגת שמן זית כפרית עם סירופ דבש
עוגת שמן זית כפרית עם סירופ דבש עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 30 גרם של שומן, וסך הכל 575 קלוריות. והוא מספק כ 8 מנות . מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. גשו לסופר וקנו שמן זית, מלח כשר, דבש ועוד מספר מצרכים לעשות היום. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו שמן זית עלומה עוף וצנוניות עם פסטו הדרים, קריטופיטה (אגוז יווני ועוגת שמן זית עם סירופ כתום), ו עוגת שמן זית קוסקוס עם קרם Fraîche וסירופ תאריך (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 191°. לרסס את מחבת העוגה עם תרסיס שמן צמחי.
חותכים סיבוב 9 אינץ ' של נייר קלף ומניחים אותו בתחתית המחבת, ואז לרסס את הנייר. קמח את המחבת, מנער את העודף. תניח את מחבת העוגה בצד.
בקערה או על גיליון קלף, לנפות יחד את הקמח, אבקת אפייה, וסודה לשתייה. מערבבים במלח. הניחו בצד את המרכיבים היבשים.
בקערה קטנה, לשלב את החלב, Grand Marnier, מיץ תפוזים, וגרידת לימון. הניחו את המרכיבים הרטובים בצד.
שים את הביצים והסוכר בקערה גדולה ולהקציף ביד עם מקציף בלון עד משולב היטב וחלק.
שים את שמן הזית בכוס מדידה נוזלית Pyrex הראשון לעשות לשפוך קל יותר. כמו כן, אתה יכול לעשות עריסה עם מגבת מטבח להחזיק את הקערה שלך יציב כמו שאתה מקציף.)
לאחר שתחמילו את השמן לתערובת הביצה, התחילו להוסיף את המרכיבים היבשים ב-3 תוספות, לסירוגין עם החומרים הרטובים ב-2 תוספות, בהתחלה ובסיום יבש. כפי שאתה עושה כל תוספת של מרכיבים יבשים ורטובים, להקציף ביד רק עד הבלילה חלקה, ללא overbeating, לפני הוספת הבא. לגרד את הקערה לפי הצורך.
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה. תן למחבת כמה ברזים על הדלפק ליישב כל בועות אוויר בבלילה.
אופים את העוגה עד חום זהוב עמוק, כיפה מעט, ואולי סדוק על גבי, כ -70 דקות. שיפוד צריך לצאת נקי של הבלילה אבל עם כמה פירורים לחים.
הסר את המחבת מהתנור ולאפשר להתקרר על מתלה תיל במשך כ 15 דקות. כדי unmold, להפעיל סכין קטנה סביב הקצוות של העוגה.
מניחים קרטון עוגה או צלחת על מחבת העוגה ולהפוך את המחבת. העוגה צריכה להחליק החוצה על הקרטון. לקלף את מעגל הקלף (ממה שהיה פעם החלק התחתון של העוגה) ולהפוך שוב.
הסר את הלוח העליון ואת העוגה תהיה בצד ימין למעלה. אפשר לעוגה להתקרר על מתלה החוט עד שהוא רק מעט חם או בטמפרטורת החדר לפני חיתוך.
בינתיים, בזמן שהעוגה אופה, תכיני את הסירופ.
מערבבים את הדבש, הסוכר, המים, ציפורן וגרידת הדר בסיר קטן על חום בינוני גבוה. מביאים לרתיחה, ערבוב כדי לפזר את הסוכר והתאמת החום לפי הצורך כדי לשמור על הנוזל בבית מבשלים. מבשלים עד מופחת על ידי כמעט חצי עבה כמו סירופ קל, 10 עד 12 דקות. (אתה צריך קצת יותר מ 3/4 כוס סירופ.)
הסר את המחבת מהחום ושופכים את הסירופ לתוך מיכל כדי להתקרר לטמפרטורת החדר.
הסר את ציפורן וגרידת מהסירופ ולהשליך.
כדי לשרת, לחתוך את העוגה ולשים את הפרוסות על צלחות.
טפטוף כל פרוסה בנדיבות עם סירופ דבש.