עוגת שמן זית מנדרינה היא ללא חלב וצמחוני קינוח. מתכון זה מכין 16 מנות עם 306 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 15 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 4% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם רוסן, ביצים, שמן צמחי וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו -15 דקות. עם כפית ציון 17%, המנה הזו לא כל כך אדירה. מתכונים דומים: שמן זית ועוגת שוקולד מנדרינה, עוגת שמן זית עם ריבת מנדרינה, ו שמן זית עוף צנוניות צנוניות עם פסטו הדר.
הוראות
1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
שמן וקמח מחבת 12 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
Kugelhopf Pan
3
מקציפים ביצים ו -1 1/2 כוסות סוכר בקערה גדולה עם מיקסר במהירות בינונית עד לאיחוד יסודי, כ -30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוק
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
מוסיפים 1 כוס רוסן, שמן זית קלמנטינה, וניל וגרידת קלמנטינה. מקציפים נמוך עד לקבלת תערובת אחידה, בערך 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
רוסאן.
מנדרינה
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
5
מקציפים יחד 2 1/2 כוסות קמח, מלח ואבקת אפייה בקערה אחרת.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסים
לוראן מטבח מקצועי®
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
6
מוסיפים תערובת קמח לתערובת הביצים ומקציפים במהירות נמוכה לשילוב. להגדיל מהירות כדי בינוני והכה 30 שניות, ואז לגרד למטה הצדדים של קערה. הגדל את המהירות לבינונית-גבוהה והכה 30 שניות נוספות כדי להתמזג היטב.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
7
יוצקים את הבלילה לתבנית מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
אופים עוגה עד שיפוד עץ מוכנס במרכז יוצא נקי, כ -30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
9
תן לעוגה להתקרר על המדף, 5 דקות. העבירו בזהירות סכין דקה בין העוגה לתבנית כדי להשתחרר, ואז הפכו את העוגה למתלה.
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
קלף קלמנטינה שלמה בעזרת קולפן ירקות. בסיר קטן הביאו 1/2 כוס סוכר שנותרה, 1/2 כוס רוסן וקליפת הקלמנטינה לרתיחה על אש בינונית והבשלו עד שהסוכר נמס לחלוטין, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוסאן.
מנדרינה
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
קולף
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
11
נקבו חורים עמוקים בעוגה (כ -50 חורים במרווחים של 1/2 אינץ'. חוץ מזה) עם שיפוד דק.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
12
מוציאים את הקליפה מסירופ חם וסירופ כפית על עוגה חמה עדיין.