עוגת שמן זית עם ריבה מנדרינה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת שמן זית עם ריבה מנדרינה. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 386 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 22 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו 1 כף מגוררת דק גרידת מנדרינה, ביצים, סוכר, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. נסו שמן זית ועוגת שוקולד מנדרינה, דבש-מנדרינה ריבה, ו שמן זית עלומה עוף וצנוניות עם פסטו הדרים (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים מנדרינות ברבעים, ולאחר מכן להסיר את הקליפות. קוצצים בגסות את הבשר, מסירים ומשליכים כל זרעים. באמצעות כף, לגרד את כל עודפי pith מקליפות מנדרינה, ולאחר מכן לחתוך אותם לרצועות 1/8 אינץ'.
מניחים בשר כתום,קליפות, ומים בסיר כבד בינוני. מביאים תערובת לרתיחה על חום גבוה, ואז להפחית את החום בינוני ומבשל, ערבוב מדי פעם, עד שטיפות רכות, כ 30 דקות.
מערבבים בסוכר ולהגדיל את החום בינוני גבוה. מערבבים עד שהתערובת מתעבה ומכהה בצבע, 15 עד 20 דקות.
כדי לבדוק את המרמלדה, כפית 1 כפית על הצלחת המצוננת ולאפשר לנוח במשך 30 שניות. אם, כאשר מוטה, התערובת נעה רק מעט, המרמלדה נעשית. אם לא, להמשיך לבשל, לחזור על מבחן הצלחת כל 2 דקות.
מרמלדה מגניבה לטמפרטורת החדר ומגישים עם עוגה או, מורחים על עוגה מקוררת בעוד מרמלדה היא עדיין חמה.
לעוגה: התאם מתלה תנור למצב בינוני וחמם מראש תנור ל 350°f. גריז 9 אינץ ' מחבת אפייה עגולה עם 1 כף שמן זית.
לנצח סוכר וביצים במהירות בינונית גבוהה עד צהוב בהיר קצף, 2 עד 3 דקות.
מוסיפים גרידת מנדרינה, מלח, חלב חמאה ושמן זית ומכים עד בשילוב יסודי, על 1 דקה.
לטאטא יחד קמח, אבקת אפייה, וסודה לשתייה בקערה קטנה. הקטנת מהירות מערבל להגדרה הנמוכה ביותר ולהוסיף תערובת קמח. היכו רק עד בשילוב, גירוד הצדדים והתחתון של קערה עם מרית גומי לפי הצורך.
לגרד את הבלילה לתוך מחבת מוכן ואופים עד בודק עוגה מוכנס במרכז העוגה יוצא נקי, 30 עד 35 דקות
עוגה מגניבה במחבת 10 דקות, ואז להתהפך על צלחת ולהפוך על מתלה קירור. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה.
להעביר עוגה למגש. לנפות סוכר ' ממתקים על עוגה.