קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות8
ציון בריאות4
מגזין

עוגת שמנת איטלקית טעימה להפליא

עוגת שמנת איטלקית טעימה להפליא
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל טעים להפליא עוגת שמנת איטלקית. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 11 גר' של חלבון, 50 גרם של שומן, וסך הכל 1055 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו את הקצרים, השמנת, החמאה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. . המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular גדול כל כך של 28%. נסו עוגת דלעת לחה להפליא-ספייס עם ציפוי גבינת שמנת, ממרח לחם שום גבינה טעים להפליא, ו עוגת שמנת איטלקית (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז שלושה מחבתות עוגה עגולות 9 אינץ'. בקערה קטנה, להמיס את סודה לשתייה בחמאה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
חלב-חמאהחלב-חמאה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
תנורתנור
2
בקערה גדולה, שמנת יחד 1/2 כוס חמאה, קיצור סוכר לבן עד אור ורך.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורעןסוכר מגורען
קיצורקיצור
חמאהחמאה
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מערבבים את הביצים, תערובת חלב חמאה, 1 כפית וניל, 1 כוס קוקוס, אבקת אפייה וקמח. מערבבים עד רק בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
חלב-חמאהחלב-חמאה
קוקוסקוקוס
ונילוניל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ביצהביצה
4
יוצקים הבלילה לתוך המחבתות מוכנות.
5
אופים בתנור שחומם מראש במשך 30 עד 35 דקות, או עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז העוגה יוצא נקי. אפשר להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
תנורתנור
6
כדי להכין ציפוי: בקערה בינונית, לשלב גבינת שמנת, 1/2 כוס חמאה, 1 כפית וניל וסוכר קונדיטוריה. הכה עד אור ורך.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
גבינת שמנתגבינת שמנת
ציפויציפוי
ונילוניל
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
7
מערבבים כמות קטנה של שמנת כדי להשיג את העקביות הרצויה. מערבבים אגוזים קצוצים ונותר קוקוס פתיתי.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי קוקוספתיתי קוקוס
קרםקרם
אגוזיםאגוזים
8
התפשטות בין שכבות על גבי וצדדים של עוגה מקוררת.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Castello di Monsanto Il Poggio קיאנטי Classico Riserva. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 40 דולר לבקבוק.
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
נולד בכרם "Il Poggio" (5.5 חה, 310 מטרים a.s.l.) שממנו בשנת 1962, זה לקח את שמו: זהו Cru קלאנטי הראשון Classico. עשוי 90% Sangiovese ו 7% Canaiolo ו 3% Colorino, זה הגילאים 20 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי. היום הוא מייצג את המוצר היוקרתי ביותר של החברה, מוערך בכל רחבי העולם. הוא מיוצר רק בצירים הטובים ביותר. החברה בחרה לשמור כמות ניכרת של בקבוקי יין זה במרתף להיות הארכיון הקבוע, מסוגל לספר את ההיסטוריה של Castello di Monsanto