עוגת שמנת חמוצה הדר מכרז
עוגת שמנת חמוצה הדר מכרז עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 558 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 30 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך מלח, אצווה של ציפוי חמאה שוויצרית, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו עוגת הדר הפוכה עם שמנת חמוצה, עוגת שמנת חמוצה הדר, ו ברווז צלי רך עם הדרים וגזרים (מתכונים דומים).
הוראות
העבר מתלה לאמצע תנור מחממים ל 350°f. גריז אחד מחבת עוגה 8 אינץ ' בשורה התחתונה עם מעגל קלף.
מערבבים קמח, אבקת אפייה, מלח וקינמון בקערה ומקציפים במשך 30 שניות לשלב לחלוטין. תניח בצד.
מקציפים את החלבונים עד שהם קצפים.
מוסיפים 1 כפית סוכר ומכים עד שהם מגיעים לפסגות רכות. לכסות ולהניח בצד.
מוסיפים חמאה לקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה. החמאה צריכה להיות טמפרטורת חדר מגניב, כלומר זה צריך לתת כאשר דקר אבל לא כל כך רך שהוא בקושי מחזיק את צורתו. מקציפים חמאה עד שהוא קל ואוורירי, על 3 דקות.
מוסיפים סוכר ומכים במהירות בינונית במשך 5 דקות.
הוסף חלמונים, אחד בכל פעם, להכות כל אחד במשך 30 שניות לפני הוספת אחר.
הוסף גרידה כתומה, פועם עוד 30 שניות.
הפחת את מהירות המערבל לרמה נמוכה.
הוסף 1/3 של החומרים היבשים, ערבוב רק עד בשילוב.
מוסיפים שמנת חמוצה, ערבוב רק עד בשילוב.
להוסיף עוד 1/3 של מרכיבים יבשים, ערבוב רק עד בשילוב, ולאחר מכן להוסיף 1/3 כוס חלב מרוכז, שמירה על השאר, שוב ערבוב רק עד בשילוב.
הוסף את שאר החומרים יבשים.
מערבבים במשך 10 שניות או כך, רק עד שלא נותרו עקבות של קמח. מקפלים בעדינות חלבונים ביצה, מוודא לא מעל לערבב את העוגה, כמו שאתה רוצה את זה קל ואוורירי.
לגרד את הבלילה לתוך מחבת עוגה מוכנה להחליק את החלק העליון שטוח עם מרית. עוגה במשך 45 דקות, או עד קיסם שיניים מוכנס באמצע יוצא נקי.
הסר עוגה מהתנור ולתת לשבת במחבת במשך 10 דקות. הפעל על מדף קירור ולאפשר להתקרר לחלוטין. לאחר מגניב, להגדיר את העוגה על צלחת הגשה ולתקוע כמה חורים בעוגה באמצעות שיפוד דק, ריווח החורים החוצה על כל 2 אינץ ' בערך.
בקערה קטנה, לשלב שמנת כבדה עם הנותרים 1 כוס חלב מרוכז ומערבבים היטב.
יוצקים 1/3 של קרם על העוגה ולתת לשבת במשך 30 דקות. בצע עם עוד 1/3 כוס שמנת, לתת את העוגה לשבת עוד 30 דקות, ואז לשפוך על הנותרים 1/3 כוס שמנת. לכסות עוגה ומקרר במשך 2 שעות.
ברגע שהעוגה מתקררת היטב, כפור עם קרם חמאה שוויצרי. אם אתה רוצה, לקשט את הדף עם קצת שוקולד גנאש בדפוס יפה סביב הקצוות. לאחסן במקרר עד מוכן לשרת.