עוגת שקדים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת שקדים. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 266 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם תמצית שקדים, שקדים blanched, ביציםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, צמחוני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו ראש השנה עוגת שקדים פאונד (עוגת מזל טוב), עוגת שוקולד מלאה קוקוס-AKA: עוגת שמחת שקדים! # BundtaMonth, ו עוגת שקדים שוקולד מריר עם גבינת שמנת שוקולד שקדים Fr (מתכונים דומים).
הוראות
טוחנים היטב את השקדים במעבד מזון.
עם מיקסר חשמלי, להכות את חלמוני הביצה עם אלהסוכר קרם חיוור חלק. לנצח את zests ו almondextract.
מוסיפים את השקדים הטחונים ומערבבים היטב.
עם מקצף נקי, להכות את החלבונים ביצה בצורת פסגות bowluntil נוקשה גדול. מקפלים אותם לתוך הביצה almondmixture (התערובת היא עבה, כך תצטרך להפוך אותו על לא מעט לתוך החלבונים ביצה).
משמנים מחבת קפיץ 11 אינץ', רצוי לא מקל, עם חמאה ואבק אותו עם קמח.
יוצקים את הבלילה עוגה, ואופים לתוך 177° שחומם מראש במשך 40 דקות, או עד itfeels המשרד למגע.
ממש לפני ההגשה, לנקות את החלק העליון של העוגה עם הסוכר ' ממתקים. או, אם אתה רוצה, לחתוך צלב סנט ג ' יימס מנייר.
מניחים אותו באמצע העוגה, ולאבק את העוגה עם סוכר של ממתקים, ולאחר מכן להסיר את הנייר.
מוסיפים 1 כפית קינמון לתערובת החלמון והשקדים.* במיורקה עוגת שקדים דומה בשם gató D ' Ametla, אשר בטעם עםאת גרידת לימון 1, 1 כפית קינמון, ולפעמים כמה טיפות של תמצית וניל.* בנווארה, העוגה מכוסה בריבת משמש.
Reprinted with permission from The Food of Spain by Claudia Roden, © 2011 Ecco, an imprint of Harper