עוגת שקדים עם ציפוי קרם חמאה קרמל מלוח
תמיד כיף שיש עוד מתכון של אמריקאים, אז תנו הזדמנות ל עוגת שקדים עם ציפוי חמאה קרמל מלוח. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 439 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-196 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם סוכר, מלח, סוכר חום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 25 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו עוגת חמאה עם ציפוי קרמל מלוח קרם חמאה, Vanillan Almond Cupcakes w / קרם חמאה קרמל מלוח, ו דלעת ספייס טרס Leches עוגה עם ציפוי חמאה קרמל מלוח (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). קו 12 כוסות קאפקייקס עם ספינות נייר. בקערה, לטאטא יחד את הקמח ואבקת אפייה.
בקערת ערבוב, קרם ביסודיות יחד את הסוכר ו 1/2 כוס מרגרינה עד מעורבב היטב. הכה את הביצים, אחד בכל פעם, עד לשלב ביסודיות, ומערבבים את תמציות וניל ושקדים. בהדרגה להכות בתערובת הקמח, לסירוגין עם החלב, בכמה תוספות. כפית את הבלילה לתוך כוסות הקאפקייקס מוכן, ממלא אותם על 2/3 מלא.
אופים את הקאפקייקס בתנור שחומם מראש עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז הקאפקייקס יוצא נקי, 20 עד 25 דקות.
מניחים את הסוכר החום, מרגרינה 1/2 כוס, סירופ תירס, ווניל לתוך סיר גדול על חום בינוני, ולהביא את התערובת לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים עד מעובה, 3 עד 4 דקות; להסיר מהחום ולאפשר להתקרר לחמם (לא חם) טמפרטורה.
מוסיפים את השמנת, קצת בכל פעם, עד הקרמל יש את העקביות של דבש.
מערבבים את הקמצוץ של מלח, ולאפשר להתקרר לטמפרטורת החדר.
מקציפים את החמאה המלוחה עם סוכר ממתקים בקערה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד שהתערובת רכה; מוסיפים ומכים לאט בקרמל, כף בכל פעם, מכים עד שהציפוי חלק.