עוגת תה דובדבן
עוגת תה דובדבן עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 60 מנות. עם 63 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 4g של שומן כל אחד. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -40 דקות. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. אם יש לכם תמצית שקדים, נוזל דובדבנים maraschino, אבקת סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: עוגת תה דובדבן, עוגת תה דובדבן-פיסטוק, ו עוגות שרי שוקולד.
הוראות
תנור חום עד 350 ° F. בקערה גדולה, לנצח אבקת סוכר, חמאה, נוזל דובדבן, תמצית שקדים וצבע מזון עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד מעורבב. במהירות נמוכה, לנצח בקמח ומלח. מערבבים דובדבנים.
לעצב בצק לכדורים 1 אינץ'. על דפי עוגיות ungreased, למקם כדורים 2 סנטימטרים זה מזה.
אופים 8 עד 10 דקות או עד הקצוות הם חום זהוב בהיר.
הסר מגיליונות עוגיות למדפי קירור. מגניב 20 עד 30 דקות.
ב 1-quart resealable שקית פלסטיק מקפיא, מקום שבבי אפייה; שקית חותם. מיקרוגל על גבוה 35 עד 50 שניות, לסחוט שבבים בשקית כל 15 שניות, עד שבבים נמסים וחלקים.
חותכים קצה קטן מהפינה התחתונה של התיק; טפטוף שבבי נמס על עוגיות.