המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. מתכונים דומים: עוגת פאונד חלב מרוכז, עוגת פאונד חלב מרוכז, ו עוגת פאונד חלב מרוכז.
הוראות
1
מניחים 1/4 כוסות חלב בקערה חסינת חום או כוס מדידה; מיקרוגל עד חם, כ -30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אוויר
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מוסיפים עלי תה ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
תה
3
גריז מחבת springform 10 אינץ 'או מחבת 13 על 9 על 2 אינץ', ו בשורה אותו עם פיסת נייר קלף; להפריש. מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
קצפת ושקדים פרוסים קלויים
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
בקערה בינונית מערבבים יחד קמח, מלח ואבקת אפייה; להפריש. בקערת ערבוב גדולה לנצח חמאה עם מיקסר חשמלי על מהירות בינונית עד רכות, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
5
מוסיפים סוכר, 1/4 כוס בכל פעם, וממשיכים להכות עד התערובת משולבת היטב, מגרד את הצדדים של הקערה לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מוסיפים ביצים לתערובת החמאה, אחד בכל פעם, מכים אחרי כל תוספת, בערך 1 דקה בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
7
זן חלב חדור תה דרך מסננת רשת בסדר. עם מרית גומי, מקפלים לסירוגין בתערובת קמח וחלב חדור תה לתערובת חמאה. לאחר הבלילה משולבת היטב, להפיץ אותו למחבת מוכנה, ואופים עד קיסם מוכנס למרכז יוצא נקי, 30 עד 35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
לחם אגוזי מלך וצימוקים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
תה
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
הסר את העוגה מהתנור ולתת לו להתקרר במחבת.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
בינתיים, להפוך את רוטב פודינג על ידי לשים את החלב שנותר חלב מרוכז בסיר 1 ליטר כבד תחתית או צלחת מעל חום בינוני נמוך, לטאטא לשלב.
מרכיבים שתצטרך
קופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננת
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
10
מניחים חלמונים בקערת ערבוב בינונית ומקציפים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
עוגיות אוראו קצוצות
11
לאחר תערובת חלב מרוכז מתחיל לרתוח, מיד להסיר את הסיר מהחום. ביד אחת, לאט לשפוך את החלב החם לתוך החלמונים בזרם דק. עם היד השנייה, לטאטא את התערובת במרץ לוודא שהכל מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
קופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננת
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
12
יוצקים את תערובת הביצים בחזרה לתוך סיר חלב ריק ולשים אותו על אש נמוכה, לטאטא כל הזמן. בתוך פחות מדקה, רוטב רפרפת יתעבה. קח את הסיר מהחום, מסננים את פודינג דרך מסננת בסדר רשת לתוך מיכל הגשה, עדיף אחד עם זרבובית; לשמור מכוסה וחם. (אתה צריך בסופו של דבר עם כ 2 1/2 כוסות של רוטב.)
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
עוגיות אוראו קצוצות
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
13
מגישים את העוגה עם רוטב פודינג חם. (אם הרוטב הופך עבה מדי על עמידה, דק אותו עם קצת חלב חם.)
תאילנדי ניתן לזווג עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו Riesling. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. הלובנזי צ ' נין בלאן עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.