קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות8
ציון בריאות1
מגזין

עוגת תות הפוכה

עוגת תות הפוכה
מתאים ל-8 ומחירו 49 סנט למנה מנות. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 5 גרם חלבון, 8 גרם שומן, ובסך הכל של 306 קלוריות. גשו לסופר וקנו מלח, אבקת סוכר, מסקרפונה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. זה יהיה להיט שלך יום האם אירוע. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 17%. הציון הזה לא כל כך מצוין. נסו עוגת תות הפוכה, עוגת תות הפוכה, ו עוגת תות הפוכה (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס.
3
ריססו רמקינס 8 (4 אונקיות) בתרסיס בישול. בעזרת 1/4 כוס סוכר מצפים כל רמקין משומן בפיזור טוב. פורסים תותים ברבעים, ומסדרים בתבנית ספירלית בתחתית כל רמקין.
4
בקערה בינונית מקציפים יחד את הקמח, הסודה לשתיה והמלח.
5
בקערה גדולה עם מערבל חשמלי, שמנת יחד חמאה, מסקרפונה והסוכרים. מקציפים פנימה את הביצים, 1 בכל פעם, ואחריהן תמצית וניל.
6
מערבבים פנימה מחצית מתערובת הקמח, ואחריה חלב החמאה. מערבבים פנימה את תערובת הקמח שנותרה, ואחריה צוף התות. מערבבים היטב כדי להסיר גושים.
7
יוצקים את התערובת לכל רמקין מעל התותים ומקישים על הרמקינס על השיש כדי לשחרר בועות אוויר. מסדרים את הרמקינס על מגש חצי גיליון.
8
אופים עד שקיסם המוחדר למרכז מיני העוגות יוצא נקי, בערך 25 עד 28 דקות.
9
תנו לעוגות להתקרר למשך 2 דקות, ואז העבירו סכין לאורך הקצה החיצוני של הרמקין והפכו את הרמקינס על צלחות הגשה.
10
מפזרים אבקת סוכר ומגישים.