קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות15
ציון בריאות1
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגת תות הרביעי

עוגת תות הרביעי
עוגת תות שדה דורשת כ 1 שעה ו 30 דקות מתחילתו ועד סופו. והוא מתאים להגשה ל 15 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 344 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן. יום האם יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. 54 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם סוכר קונדיטורים, תערובת עוגות, חלב וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה עובד טוב כמו קינוח. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון מדהים של 21%. ציון זה הוא רע למדי. מתכונים דומים: עוגת שכבת תות מגרדת עם ציפוי גבינת שמנת תות, עוגה לבנה במילוי תות וזיגוג קרם חמאה וניל תות, ו עוגת שכבות תות עם ציפוי תות מאלט.

הוראות

1
מחממים תנור ל 325 מעלות צלזיוס (165 מעלות צלזיוס). משמנים ומקמחים תבנית בגודל 9 על 13 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
בקערה גדולה, מערבבים יחד תערובת עוגה תערובת ג ' לטין. יוצרים באר במרכז ויוצקים מים, שמן וביצים. מערבבים במחצית מיכל התותים. מקציפים במהירות נמוכה עד לקבלת תערובת אחידה. לגרד קערה, והיכו 4 דקות במהירות בינונית.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
פרוסות סוכריות תפוז קצוצותפרוסות סוכריות תפוז קצוצות
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
יוצקים את הבלילה לתבנית מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
אופים בתנור שחומם מראש למשך 30 דקות, או עד שקיסם המוחדר למרכז העוגה יוצא נקי. אפשר להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
להכנת ציפוי התות: בקערה גדולה משלבים מרגרינה, סוכר קונדיטורים ואת המחצית הנותרת של התותים הקפואים. מקציפים במהירות גבוהה עד שמנת.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
¼ כוס קמח גדושה¼ כוס קמח גדושה
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
הוסף חלב כף בכל פעם עד להשגת עקביות התפשטות רצויה.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
7
מורחים על עוגה מקוררת.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם בחירה מצוינת לעוגה. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נ. ב. סולרה קרם שרי. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
נ. ב. סולרה קרם שרי
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.