קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות15
ציון בריאות1
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגת תות הרביעי

עוגת תות הרביעי
עוגת תות שדה דורשת כ 1 שעה ו 30 דקות מתחילתו ועד סופו. והוא מתאים להגשה ל 15 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 344 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן. יום האם יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. 54 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם סוכר קונדיטורים, תערובת עוגות, חלב וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה עובד טוב כמו קינוח. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון מדהים של 21%. ציון זה הוא רע למדי. מתכונים דומים: עוגת שכבת תות מגרדת עם ציפוי גבינת שמנת תות, עוגה לבנה במילוי תות וזיגוג קרם חמאה וניל תות, ו עוגת שכבות תות עם ציפוי תות מאלט.

הוראות

1
מחממים תנור ל 325 מעלות צלזיוס (165 מעלות צלזיוס). משמנים ומקמחים תבנית בגודל 9 על 13 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
2
בקערה גדולה, מערבבים יחד תערובת עוגה תערובת ג ' לטין. יוצרים באר במרכז ויוצקים מים, שמן וביצים. מערבבים במחצית מיכל התותים. מקציפים במהירות נמוכה עד לקבלת תערובת אחידה. לגרד קערה, והיכו 4 דקות במהירות בינונית.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
פרוסות סוכריות תפוז קצוצותפרוסות סוכריות תפוז קצוצות
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
יוצקים את הבלילה לתבנית מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
4
אופים בתנור שחומם מראש למשך 30 דקות, או עד שקיסם המוחדר למרכז העוגה יוצא נקי. אפשר להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
להכנת ציפוי התות: בקערה גדולה משלבים מרגרינה, סוכר קונדיטורים ואת המחצית הנותרת של התותים הקפואים. מקציפים במהירות גבוהה עד שמנת.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
¼ כוס קמח גדושה¼ כוס קמח גדושה
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
הוסף חלב כף בכל פעם עד להשגת עקביות התפשטות רצויה.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
7
מורחים על עוגה מקוררת.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם בחירה מצוינת לעוגה. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נ. ב. סולרה קרם שרי. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
נ. ב. סולרה קרם שרי
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.