עוגת תות וציפוי II
עוגת תות וציפוי II דורש על 1 שעה ו 5 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 422 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. והוא יספק כ 15 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 10 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה עובד טוב כמו קינוח זול עבור יום האם. . אם יש לך חלב מרוכז, אגוזי מלך, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 22%. נסו עוגה לבנה עם מילוי תות וציפוי קרם חמאה וניל תות, עוגת שכבות תות עם ציפוי תות שדה מלט, ו עוגת תות עם ציפוי גבינת שמנת תות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). גריז וקמח 9x13 מחבת אינץ'.
בקערה גדולה, מערבבים יחד תערובת עוגה ותערובת ג ' לטין. הפוך באר במרכז ויוצקים 1 כוס תותים מחית, שמן, ביצים וחלב מרוכז ממותק. הכה במהירות נמוכה עד מעורבב. גרד קערה, והכה 4 דקות במהירות בינונית. מערבבים 1/2 כוס קוקוס ואגוזים קצוצים.
יוצקים הבלילה למחבת מוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 40 עד 45 דקות, או עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז העוגה יוצא נקי. אפשר להתקרר.
כדי להפוך את הציפוי: בקערה גדולה, לשלב את הסוכר של ממתקים, מרגרינה מומסת, 1/4 כוס תותים מחית ו 1/4 כוס קוקוס. לנצח עד חלקה להפיץ על עוגה.