עוגת תות פשוטה עשויה להיות רק הקינוח שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 295 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן כל אחד. אם יש לך תותים, סוכר, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. הוא מובא אליך על ידי SippitySup. עם כפית ציון של 26% המנה הזאת לא יוצאת מן הכלל. נסו עוגת תות פשוטה, עוגת לימון תות פשוטה, ו עוגת תות ושוקולד: שלמות פשוטה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות. חמאה צלחת עוגה 10 אינץ'.לנפות את הקמח, אבקת אפייה, ומלח יחד לקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייה
חמאה
קמח לכל מטרה
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
תנור
2
מוסיפים את הביצה, החלב והוניל לקערה קטנה ומכים אותם קלות בעזרת מזלג. תניח את זה בצד.
מרכיבים שתצטרך
וניל
חלב
ביצה
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
שים את החמאה מרככת 1 כוס סוכר לתוך קערה באמצעות מערבל יד, או מערבל לעמוד קטן, לערבב אותם יחד על מהירות בינונית גבוהה עד חיוור ורך, על 3 דקות. קערה גדולה מאוד stand mixerâ € ™ היא גדולה מדי כדי לעשות עבודה יעילה עם כמות קטנה זו. לכן בחרתי מערבל יד.לאחר התערובת היא קלה ורכה, להפחית את המהירות בינוני נמוך; לערבב את הביצה, חלב, תערובת וניל.שאר המתכון הוא סיים בצורה הטובה ביותר עם ערבוב יד. כי זה קל לעבוד יותר מדי הבלילה. יותר מדי ערבוב והקמח יכול להתחיל לפתח מבנה גלוטן חזק מדי, מה שהופך אותך עוגה€œbreadyâ€. אז אתה צריך בהדרגה לערבב את תערובת הקמח לתוך תערובת חמאה, חלב וביצה באמצעות כף עץ.הבלילה תהיה די עבה. אבל זה בסדר.בשורה התחתונה של פח העוגה עם ½ של תותים לחתוך. לאחר מכן להעביר את הבלילה לצלחת העוגה ולהפיץ אותו על התותים בשורה התחתונה.לסדר את שאר התותים על גבי הבלילה,לחתוך צדדים למטה קרוב ככל האפשר. לדחוף אותם לתוך הבלילה קצת.
מרכיבים שתצטרך
תותים
וניל
חמאה
מורחים
קמח לכל מטרה
סוכר
חלב
ביצה
ציוד שתשתמש בו
כף עץ
קורט גדול מלח דק
מערבל יד
קערה
4
מפזרים הנותרים 2 כפות סוכר מעל החלק העליון של העוגה.
מרכיבים שתצטרך
סוכר
5
אופים עוגה במשך 10 דקות. לאחר מכן להפחית את טמפרטורת התנור ל 325 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
תנור
6
אופים עד העוגה הוא חום זהוב המשרד למגע, על 50-55 דקות. בדוק doneness על ידי עם קצה של סכין. זה צריך לצאת נקי.
ציוד שתשתמש בו
תנור
סכין
7
בואו להתקרר בצלחת עוגה על מתלה תיל.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תיל
8
חתוך לפרוסות.
9
מגישים עם גלידה. העוגה יכולה להיות מאוחסנת בטמפרטורת החדר, מכוסה באופן רופף, עד 2 ימים