אם ברצונך להוסיף עוד lacto אובו צמחוני מתכונים לרפרטואר שלך, עוגת תפוז מר & פרג עשוי להיות מתכון שאתה צריך לנסות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 428 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 21 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו קמח, זרעי פרג, גרידת תפוז ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 61 אדם התרשמו מתכון זה. כמה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 15 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 19% וזה די גרוע. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוגת פרג תפוז מלאה, עוגת פרג תפוז, ו עוגת פרג תפוז.
הוראות
1
תנור חום ל 160C / מאוורר 140c / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד
2
חמאה פח כיכר עמוק, בינוני בגודל (כ 20 x 10 ס " מ, נמדד מלמעלה), ולאחר מכן קו הבסיס עם מלבן של נייר אפייה שאינו מקל.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריות
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
3
שים את המרמלדה במחבת קטנה, לחמם בעדינות עד מותך (או להשתמש בכד או קערה למיקרוגל, ואז לבשל על גבוה במשך 30 שניות). לנצח את היוגורט, ואז לתת מגניב לכמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
שים את שאר מרכיבי העוגה לתוך קערה גדולה ומכה עם יד חשמלית להקציף עד חלקה. הכה במהירות בתערובת היוגורט והמרמלדה, ואז לשפוך לתוך הפח מוכן. זה יהיה די נוזלי. השאירו את התערובת תחומה באמצע הפח ולא מפלס את החלק העליון, כדי לעזור לו לעלות ולסדק באמצע.
מרכיבים שתצטרך
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
אופים עבור 1 hr-1 hr 10 דקות עד זהב ועולה היטב; שיפוד צריך לצאת נקי. תסתכל על העוגה לאחר 45 דקות; אם זה לקח על הרבה צבע, באופן רופף לכסות עם נייר אפייה. בינתיים, מחממים את מיץ התפוזים ואת המרמלדה במחבת קטנה על חום עדין עד שהמרמלדה נמסה (או משתמשים במיקרוגל כמו קודם). להפריש להתקרר, ערבוב שוב ושוב, עד שיש לך זיגוג עבה, אבל עדיין נוזל,. כאשר העוגה מוכנה, מגניב בפח במשך 10 דקות, ואז להפוך על מתלה. כפית ציפוי על העוגה בעוד שלה רק חם. העוגה מוגשת בצורה הטובה ביותר היום שלה עשה,אבל ישמור עד 3 ימים עטוף בחוזקה במיכל אטום. יהיה להקפיא עד 1 חודש, ללא זיגוג.
מרכיבים שתצטרך
אבקת ג'לטין חמוציות
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
רוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
העוגה עובדת ממש טוב עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. אתה יכול לנסות שרי קרם ן NV ג ' ונסון. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.