עוגת תפוזונים
עוגת תפוזונים יכולה להיות הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 425 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-69 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם חלמון ביצה, מלח, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. נסו עוגת תפוזונים, זנגביל קומקווט & חמוציות טארט, ו מוחיטו Kumquat (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים חמאה וסוכר קונדיטור בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט. פיצול לגרד שעועית וניל להוסיף scrapings לקערה, הזמנת תרמיל לשימוש אחר. הגדר מיקסר במהירות בינונית-נמוכה ומערבבים עד שהחמאה קלה ורכה, כ -2 דקות, גירוד לפי הצורך. עם ריצת מערבל, להוסיף חלמונים אחד בכל פעם, גירוד קערה בין תוספות.
מוסיפים קמח עוגה ומלח ומערבבים על נמוך עד משולב באופן מלא, על 15 שניות.
העברה ללוח מקומח קל, לטפוח למעגל 4 אינץ', לעטוף פלסטיק צמרמורת לפחות 30 דקות.
מניחים מדף באמצע התנור. מחממים את התנור ל-350 ° F. כאשר מוכנים לגלגל, על משטח מקומח קלות, מגלגלים את הבצק לעובי 1/8 אינץ', הופכים לעתים קרובות כדי לשמור על הבצק מעגלי ככל האפשר.
מניחים מחבת springform 8 אינץ באמצע הבצק וחותכים מעגל אחד אינץ ' גדול יותר מהמחבת סביבו.
הסר את המחבת ומרכז את הבצק בו, מחליק אותו לתחתית. אל תדאגו אם זה דמעות או מתקפל על עצמו; הבצק הוא סלחני מאוד ואתה יכול לתקן את זה כמו שאתה צריך. ודא שיש לך זווית ישרה נחמדה כל הדרך מסביב לקצה ולשטח את הבצק הנוסף נגד שולי המחבת. למדוד עם סרגל כדי להיות בטוח שזה אינץ ' גבוה כל הדרך מסביב, זמירה עם סכין קילוף במידת הצורך. לעגן את החלק התחתון של הקרום עם מזלג, סכין קילוף של בודק עוגה, ואז להקפיא עד מוצק, לפחות עשר דקות.
מניחים את הקרום במרכז התנור ואופים במשך 10 דקות, ולאחר מכן פונים ואופים לעוד
אם הקרום מבעבע כאשר אתה הולך להפוך אותו, לחץ בעדינות את הבועות עם היד שלך, באמצעות כפפת תנור או מגבת מטבח יבשה. מניחים את הקרום בצד עד מקורר לחלוטין, לפחות 10 דקות.
הסר את הטבעת החיצונית מהמחבת springform. אם משתמשים, לשים את ריבה או ריבה בסיר קטן וחם על חום נמוך עד נוזל.
יוצקים לתוך הקרום להפיץ באופן שווה עם מרית קיזוז קטן או האחורי של כף. תניח בצד.
מניחים קומקוואט בבלנדר להתמזג עד טחון דק.
מניחים בסיר בינוני, להפריש.
מערבבים סוכר קורנפלור בקערה קטנה ומקציפים עד incorporated.
להקציף לתוך פירה קומקווט.
מוסיפים ביצים וחלמונים וקציף לשלב. הגדר מסננת רשת בסדר מעל קערה בינונית. כוון טיימר לשתי דקות, אבל אל תפעיל אותו עדיין.
מניחים תערובת קומקווט מעל חום בינוני, לטאטא כל הזמן, עד התערובת רותחים, על 5 דקות. ברגע שהתערובת מתחילה לרתוח, תדליק את הטיימר.
להקציף כל הזמן בעוד התערובת רותח לבשל את קורנפלור, להיזהר לא חרוך על הקרקעית. ברגע טיימר יוצא, מיד להסיר מן החום לטאטא חמאה ושמן זית. לאחר התאגדו, לחץ באמצעות מסננת לתוך קערה, להשליך את מוצקים. לגרד מילוי לתוך הקרום להפיץ באופן שווה עם מרית קיזוז קטן או האחורי של כף.
מניחים במקרר ולאפשר להגדיר לפחות שעתיים לפני חיתוך.
כדי לשרת, רוק סכין שף גדול דרך הקרום הראשון ולאחר מכן דרך האמצע. משוך את הסכין החוצה ומחק אותו נקי לפני ביצוע החתך הבא.
הסר צלחות עם שרת עוגה או סכין שף פנה הצידה. טארט ניתן לאחסן עד 3 ימים במקרר, עטוף היטב.